Νίκος Κουρκούλης: «Έκανα ένα δύσκολο χειρουργείο στη γνάθο, βρέθηκε όγκος»

«Η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν ορόσημο για την σχέση με τον εαυτό μου»

Μία σπάνια εξομολόγηση για τις περιπέτειες που έχει περάσει με την υγεία του έκανε ο Νίκος Κουρκούλης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Νίκος Κουρκούλης: «Έκανα μια μικροεπέμβαση»

«Έκανα ένα χειρουργείο στην γνάθο, ήταν δύσκολο. Βρέθηκε όγκος που ευτυχώς ήταν καλοήθης. Ήμουν παραμορφωμένος και δεν μπορούσα να εμφανιστώ στην πίστα. Αυτό το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το παλαιότερο που αντιμετώπιζα. Μέχρι τώρα η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν ορόσημο για την σχέση μου με τον εαυτό μου αλλά και το θείο στοιχείο. Είναι σοκαριστικό όταν μαθαίνεις και ακούς τη λέξη ‘καρκίνος’. Είχα έναν άγγελο, τη μητέρα μου. Ήταν άγιος άνθρωπος. Έπαιξε ρόλο στην ίασή μου», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα.

Αναφερόμενος στην σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου, λέγοντας: «Η πρόταση γάμου στην Κέλλυ έγινε αναγκαστικά λόγω της έλευσης του παιδιού μας. Έπρεπε να παντρευτούμε γρήγορα, έχουμε κάνει πολιτικό», λέει και αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι θα ήθελε να δεθεί και με τα δεσμά του θρησκευτικού γάμου.

Νίκος Κουρκούλης: «Έκανα ένα δύσκολο χειρουργείο στη γνάθο, βρέθηκε όγκος»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top