Λάκης Γαβαλάς: «Μου στοιχίζει που δε μιλάω με την αδερφή και τα ανίψια μου»

Όσα είπε ο γνωστός επιχειρηματίας για τις οικογενειακές του σχέσεις

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά στην εκπομπή της ΕΡΤ

Για τη σχέση του με την αδερφή του και τα ανίψια του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης

Λάκης Γαβαλάς: Ξέφρενο πάρτι γενεθλίων στη Μύκονο

Ο γνωστός επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας εξομολογήθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4: «Με την μία μου αδερφή δε μιλάω και τα ανίψια μου, με την άλλη μου αδελφή και τα ανίψια μου μιλάω. Η ανιψιά μου ήρθε μαζί μου το καλοκαίρι για μια εβδομάδα και περάσαμε τέλεια. Έχουμε κι ανταγωνισμό στον χορό και τα λοιπά! Χορεύω καλύτερα, Ναταλία κι έχω βίντεο!».  

Για χρόνια ο Λάκης Γαβαλάς έφερνε στην Ελλάδα τα πιο ακριβά fashion labels του κόσμου

Για χρόνια ο Λάκης Γαβαλάς έφερνε στην Ελλάδα τα πιο ακριβά fashion labels του κόσμου

Στην ίδια συζήτηση, πρόσθεσε: «Θέλω να μιλήσω και με την άλλη μου αδερφή, αλλά δεν έχει συμβεί. Δεν έγινε... Μακάρι να έρθουν εκείνοι που με απέρριψαν, μου είπαν ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος. Αν τώρα θεωρούν ότι έγινα καλός άνθρωπος, ας με πάρουν και να μου πουν πως: "Νομίζουμε ότι τώρα είσαι καλός άνθρωπος". Ή ας συνεχίσουν να αισθάνονται ότι δεν είμαι καλός και να μη μου μιλάνε. Μου στοιχίζει αυτό πολύ, πάρα πολύ, γιατί έχουν παιδιά στα οποία κι ήθελα να είμαι κοντά τους. Σίγουρα θα έχουν κάποιες αισθηματικές δυσκολίες που θα μπορούσαμε μαζί να τις απαλύνουμε και τέτοια αλλά εντάξει...». 

Λάκης Γαβαλάς στο DOT: «Μου λείπει η αίσθηση της οικογένειας»

«Εγώ δε θέλω να πιέζω κάποιον να κάνει κάτι που δεν το αισθάνεται. Άλλωστε αυτό είναι μέσα στο φάσμα της ζωής. Πάντα υπάρχουν προβλήματα, ποιανού η ζωή είναι λεία και κανονική; Θα ήθελα βέβαια μεγαλώνοντας να κλείνω τους λογαριασμούς. Κάποια στιγμή η αδερφή μου σε κοινό γνωστό είπε ότι: "Δεν είναι δυνατόν να μη μιλάμε με τον αδερφό μου"», συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς με την αδερφή του, Νότα Γαβαλά, στην παρουσίαση του βιβλίου του

Ο Λάκης Γαβαλάς με την αδερφή του, Νότα Γαβαλά, στην παρουσίαση του βιβλίου του /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top