Λάκης Γαβαλάς: Ξέφρενο πάρτι γενεθλίων στη Μύκονο

Ο σχεδιαστής μόδας έκλεισε τα 71

Όσα είχε πει ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «The Dot» στις 11/2/23

Έχοντας στο πλευρό του καλούς φίλους ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Μύκονο.

Ανάμεσα σε χορούς και τραγούδια του είπαν το «Happy Birthday» και ο σχεδιαστής μόδας με το μοναδικό του στιλ έσβησε τα κεράκια.

Η κάμερα του Mykonos Tv Live συνάντησε τον εορτάζοντα κι εκείνος θυμήθηκε τότε που γιόρτασε τα γενέθλιά του στη φυλακή.

Λάκης Γαβαλάς στο DOT: «Μου λείπει η αίσθηση της οικογένειας»

«Και στη φυλακή όπου ήμουν, τα είχαμε γιορτάσει κι εκεί τα γενέθλια, μια χαρά! Είχα 2.300 άτομα που μου φώναζαν από το κάγκελο Χρόνια Πολλά και τραγουδούσαν. Το έκανα κι επάγγελμα τη φυλακή, αφού τώρα παίζω σε σίριαλ που είναι στη φυλακή. Η ωραιότερη φυλακή ήταν εκείνη γιατί εδώ είναι η τεράστια φυλακή. Ο κόσμος είναι φυλακισμένος στο look, στην αισθητική. Όλοι θέλουν μια πετσέτα και μια παραλία», δήλωσε on camera.

To παιδάκι της φωτογραφίας γίνεται σήμερα 71 ετών - Ποιος είναι;

Λίγες ώρες πριν το πάρτι γενεθλίων είχε κάνει μια ξεχωριστή ανάρτηση για τα 71α γενέθλιά του. Ανέβασε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία γράφοντας: «Good evening world🙏🏼♥️‼️💎 Ανήμερα της μεταμόρφωσης του Σωτήρος η κυρα Τζοβάννα φέρνει στον κόσμο τον 5κιλο Απόστολο Δ. Γαβαλά.. ‼️🙏🏼♥️😇 Σήμερα μετά από 7 δεκαετίες και βάλε ο μικρός Λάκης μεγάλωσε διέπρεπε ανέβηκε κατέβηκε ξανανέβηκε με αποτέλεσμα υπέροχων Γλουτιαίων και μηριαίων μυών😂 Σβήνω λοιπόν 71 κεράκια αλλά δεν σβήνω κανένα από τα υπέροχα χρόνια μου γεμάτα εμπειρία χαρές λύπες έρωτες φίλους υλικά και ψυχικά αγαθά και σεβασμό στην ύπαρξη μου και στους γύρω μου.. Ευχαριστώ την οικογένεια μου τους φίλους και συνεργάτες μου που κάνουν την ζωή μου να είναι σπουδαία..»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top