Ήρα Κατσαντώνη: Η εξομολόγηση για την απώλεια του 8 μηνών μωρού της

«Μου έλεγαν να σου ζήσει και σκεφτόμουν τι θα πω»

Δείτε όσα είπε η κόρη της Ελπίδας στην εκπομπή του Alpha

Η Ήρα Κατσαντώνη μίλησε στο Happy Day για την απώλεια του μωρού της και την κατάσταση που βίωσε μετά το δυσάρεστο αυτό γεγονός

Ελπίδα: Συγκλονίζει η κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη, που έχασε το μωρό της

Η κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας Ελπίδας, είχε ανακοινώσει πριν αρκετούς μήνες την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, η έκβασή της δεν ήταν αίσια, όπως αποκάλυψε κι η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Ιnstagram. 

Η Ήρα Κατσαντώνη με εξομολογητική διάθεση στο Happy Day

Όπως δήλωσε η επιχειρηματίας: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών, αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν έχασα το παιδί μου 8 μηνών νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Κι όμως, όταν το μοιράστηκα στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει». 

Η Ήρα Κατσαντώνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τη μητέρα της, Ελπίδα

«Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα, ευτυχώς κι η μαμά μου φυσικά. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δε θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του μωρού μου. Όμως είμαι καλά. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό.

Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν "Να σου ζήσει". Έλεγα "Χριστέ μου τι θα πω;". Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου», είπε στη συνέχεια. 

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Ο σύζυγός μου έμεινε στα χέρια μου»

«Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 εβδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά... Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας κι η ζωή προχωράει. Ψυχικά νιώθω απόλυτα έτοιμη, θα ξαναπροσπαθήσω και πιστεύω πως θα τα καταφέρω», συμπλήρωσε η Ήρα Κατσαντώνη. 

Η Ήρα Κατσαντώνη με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Πάτση

Η Ήρα Κατσαντώνη με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Πάτση /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top