Rihanna - ASAP Rocky: Αυτό είναι το ιδιαίτερο όνομα του δεύτερου μωρου τους

Ποια η σημασία του;

Δείτε βίντεο για τη Riahanna από την εκπομπή «Happy Day»

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Rihanna, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον ASAP Rocky.

Ριάνα: Οι προκλητικές φωτογραφίες από την πρώτη της εγκυμοσύνη

Η Rihanna και ο ASAP Rocky στα British Fashion Awards στο Λονδίνο το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Joel C Ryan

Η Rihanna και ο ASAP Rocky στα British Fashion Awards στο Λονδίνο το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Joel C Ryan

Έναν μήνα μετά τη γέννησή του, έγινε γνωστό το ιδιαίτερο όνομα που του έδωσαν οι γονείς του. Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 34 χρονος ράπερ συγκεκριμένα ονόμασαν τον γιο τους Riot Rose Mayers, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Blast» που έφερε στο φως της δημοσιότητας το πιστοποιητικό γέννησής του.

Ο γιος της Rihanna έγινε ενός - Χαμός στο διαδίκτυο με την τούρτα του

Δεν ξέρουμε ακόμα τι σημαίνει το εν λόγω όνομα, αλλά πιθανότατα να είναι ένα διακριτικό νεύμα στο τραγούδι «Riot» που ερμηνεύει ο ASAP μαζί με τον Pharrell Williams και κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο. 

Rihanna και ASAP θέλησαν να συνεχίσουν την παράδοση μιας και από το ίδιο γράμμα ξεκινάει το όνομα και του πρώτου τους γιου, που τον λένε RZA Athelston Mayers και ήρθε στη ζωή τον Μάιο του 2022. 

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που εξασφάλισε το πρακτορείο, η Rihanna γέννησε την 1η Αυγούστου 2023, στο νοσοκομείο Cedar Sinai στο Λος Άντζελες στις 7:41 π.μ.

 

 

Το ζευγάρι διατηρεί σχέση τρία χρόνια, με την τραγουδίστρια να κρατά κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μέχρι τα Super Bowl 2023. Εκεί αρχικά εμφανίστηκε με μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα που κάλυπτε την κοιλιά της, επιβεβαιώνοντας αργότερα πως περιμένουν κι άλλο μέλος στην οικογένειά της.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top