Παναγιώταρου - Σχίζας: Ο χωρισμός, τα «καρφιά» κι ο καβγάς

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού

Ο τσακωμός Παναγιώταρου - Σχίζα σε βραδινή έξοδο/βίντεο Kαλοκαίρι Yes

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και φαίνονταν πιο ταιριαστοί και ερωτευμένοι από ποτέ. Ωστόσο, μετά από 1,5 χρόνο σχέσης η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Παναγιώταρου και Σχίζας έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και χώρισαν

Παναγιώταρου και Σχίζας έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και χώρισαν

Μπορεί πριν από 5 μήνες να ήταν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια της showbiz, αλλά πριν από λίγους πέρασαν από τη φάση «δυο ξένοι» μέχρι χθες που είδε το φως ένα βίντεο με τον τσακωμό τους όταν συναντήθηκαν τυχαία σε βραδινή έξοδο.

Παναγιώταρου - Σχίζας: Ο καβγάς του πρώην ζευγαριού στα μπουζούκια

Ο νικητής του Survivor της πετούσε λουλούδια, εκείνη ενοχλήθηκε και όταν της ζήτησε να τον ακολουθήσει έξω τον απέφυγε φανερά ενοχλημένη.

Τα πρώτα γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν την εμφάνισή τους όταν ο επιχειρηματίας θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης.

Λίγες μέρες αργότερα το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό, ωστόσο απέφυγε να ανεβάσει στα social media κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του. Μάλιστα, ακόμη και το Πάσχα το πέρασαν ξεχωριστά ο καθένας με τη δική του οικογένεια.

Το πρώην ζευγάρι σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Το πρώην ζευγάρι σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Τότε ήταν που ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για τους δυο τους. Αν και όλοι προσπαθούσαν να τους αποσπάσουν μία δήλωση εκείνη δεν μιλούσαν ανοιχτά για τη σχέση τους.

«Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα; Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα», είχε αναφέρει ο ίδιος στην εκπομπή «The 2Night Show».

Τα...καρφιά μετά τον χωρισμό έδιναν και έπαιρναν

Τα...καρφιά μετά τον χωρισμό έδιναν και έπαιρναν


Βέβαια, δεν έλειπαν και τα «καρφιά» με την Αλεξάνδρα να χαρακτηρίζει μικροπρέπειες το unfollow και το block του Στάθη Σχίζα στο Instagram. «Όλα αυτά είναι μικροπρέπειες που δεν με εκφράζουν. Δεν ξεκίνησε από εμένα όλο αυτό, είμαστε εδώ για δουλειά όμως και τα φιλιά μου σε όλους», είχε πει στο Πρωινό.
 

«Φωτιά» έβαλαν τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

Για το δημοσίευμα που «φωτογράφιζε» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως την influencer που της επιβλήθηκε πρόστιμο για φοροδιαφυγή είχε ερωτηθεί ο Στάθης Σχίζας.

 

Σχίζας: Παίρνουν την Αλεξάνδρα και της λένε ότι εγώ είπα για τη φοροδιαφυγή

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για την influencer και τη φοροδιαφυγή

«Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα. Δε γίνεται… Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δε γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο. Με ενοχλεί γιατί πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα (για τη φοροδιαφυγή) εντάξει τώρα ντροπή. Ξεπερνάμε τα όρια. Με την κοπέλα είχαμε μια σχέση και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, να δημιουργήσουμε μια ένταση, είναι απαράδεκτο, αστείο αυτό το πράγμα», ήταν η απάντησή του στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.


Η αινιγματική ανάρτηση για την τοξικότητα


Στα μέσα του καλοκαιριού η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, αλλά κατά τη διάρκεια των διακοπών της έκανε μια αινιγματική ανάρτηση για την τοξικότητα.


«Αλεξανδρούλα out of toxicity. Ευχαριστώ Θεέ μου», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ξαπλώστρα της.


«Έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις. Δεν συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν απατώ», είχε πει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε συνέντευξή της στο Breakfast@Star.

Το άβολο τετ α τετ στη Μύκονο

 

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία κι άλλες φορές στη Μύκονο, στα σοκάκια της Χώρας αλλά και στην παραλία, αλλά πάλι δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Αυτό το γεγονός δείχνει πως όχι μόνο δεν έχουν φιλικές σχέσεις, αντιθέτως είναι σε τεντωμένο σχοινί.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top