Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για την influencer και τη φοροδιαφυγή

«Δε μιλάμε καθόλου με τον Στάθη Σχίζα» - Όσα είπα για τον χωρισμό τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε ξεκάθαρα για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι είναι εκείνη η influencer που χρωστά χρήματα στην εφορία!

«Θα απαντήσω απλά και θα μείνω εδώ, ότι δεν είμαι εγώ αυτή. Αλεξανδρούλα έρμη τι ακούς κι εσύ; Τι βιώνεις θα έλεγα. Θέλω λίγη ηρεμία», είπε στην εκπομπή Breakfast@star και τη Μαίρη Αργυριάδου.

Στη συνέχεια, το μοντέλο και influencer εξομολογήθηκε ότι είναι μόνη αυτή την περίοδο, μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει μετανιώσει για μία σχέση που έχει κάνει!

Σχίζας: «Πλέον με ενοχλεί η δημοσιότητα για τη σχέση μου με την Αλεξάνδρα»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δε μιλάω με την Στάθη Σχίζα»

«Έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις. Δε συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά, αλλά δεν απατώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από τα 7 χρόνια γάμου, πήγα σε άλλη σχέση κατευθείαν, δε συμμαζεύομαι. Δε βάζω μυαλό» πρόσθεσε.

Για τον Στάθη Σχίζα δήλωσε: «Είναι μάλλον όταν εκθέτεις κάτι πολύ και το παρουσιάζεις έντονα στα social μετά πρέπει να είσαι έτοιμος, όπως στα καλά, έτσι και στα κακά, να το αντιμετωπίσεις. Έχει κλείσει τελείως το κεφάλαιο με τον Στάθη και δε μιλάμε πια καθόλου. Γενικά να σου πω την αλήθεια, δε θέλω να το συζητήσω».

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια και τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι έχει κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, είπε: «Δεν ξέρω αν ήταν δοκιμαστικό στον Λιάγκα. Αν θες να το βαφτίσεις έτσι, βάφτισέ το. Είμαι άνθρωπος πολυμίξερ και νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω το Πρωινό».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι εγώ η influencer που χρωστά χρήματα στην εφορία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top