Παναγιώταρου - Σχίζας: Ο καβγάς του πρώην ζευγαριού στα μπουζούκια

Στο βίντεο φαίνεται η ένταση ανάμεσά τους

Ο τσακωμός Παναγιώταρου - Σχίζα σε βραδινή έξοδο/βίντεο Kαλοκαίρι Yes

Ανοιχτούς λογαριασμούς φαίνεται πως έχουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίχας αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό τους.

Ούτε «γεια» Σχίζας - Παναγιώταρου - Συναντήθηκαν τυχαία στη Μύκονο

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου. Η ξανθιά καλλονή γιόρταζε τα γενέθλιά της και ο νικητής του Survivor της πετούσε λουλούδια.

Σύμφωνα με την εκπομπή Καλοκαίρι Yes, αυτό δεν της άρεσε καθόλου και όταν εκείνος σηκώθηκε και την πλησίασε οι τόνοι ανέβηκαν.

Στάθης Σχίζας: «Υπήρχε αμηχανία στη συνάντηση με την Παναγιώταρου, αλλά… »

Το πρώην ζευγάρι σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Το πρώην ζευγάρι σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή φαίνεται ο Στάθης να την πιάνει από το χέρι και να της ζητά να τον ακολουθήσει, αλλά η Αλεξάνδρα τον αποφεύγει φανερά εκνευρισμένη.

«Δεν είναι ευχάριστο να παίρνει τόση δημοσιότητα ο χωρισμός μας. Θα πεις “εσείς το δείχνατε”, εννοείται. Αλλά πρέπει να αντιμετωπίσεις και το μετά. Όταν χωρίζεις θες να ξεχνάς και τώρα λόγω δημοσιότητας δεν γίνεται, αλλά τι να κάνεις. Αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι και να προχωρήσω μπροστά. Έρχεται μόνο του, δεν χρειάζεται να εκβιάζεις πράγματα», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στο Breakfast@star ο Στάθης Σχίζας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top