Τον μονάκριβο γιο τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου στα Νότια Προάστια ο επιχειρηματίας, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σκαφάτες διακοπές για την παρουσιάστρια
Η παρουσιάστρια στο μυστήριο φόρεσε ένα μίνι κατάλευκο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και στη δεξίωση που έγινε αμέσως στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ένα χρυσό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
Ο 9μηνών γιος του ζευγαριού ονομάστηκε Βλάσσης, όνομα του πεθερού της παρουσιάστριας και νονές του ήταν η αδερφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν o Aντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τη σύζυγό του, Ελένη Καρβελά, ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης και η Χριστίνα Παππά.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την Ελένη Καρβελά
Μπορεί η βάφτιση να έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο η δεξίωση όμως τα είχε όλα: Αξιοζήλευτο στολισμό, πυροτεχνήματα, καλό φαγητό και μουσική.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.