Backstreet Boys: Νέα καταγγελία βιασμού για τον Κάρτερ από μία 15χρονη

Φέρεται να της έδωσε ναρκωτικά και να της επιτέθηκε σεξουαλικά

Μια ακόμα υπόθεση βιασμού φαίνεται πως «βαραίνει» τον τραγουδιστή των Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 15χρονη κοπέλα πριν από 20 χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του υπάρχει και άλλη κατηγορία για βιασμό μιας ανήλικης με αυτισμό το 2001. 

Ο Νικ Κάρτερ των «Backstreet Boys» / Φωτογραφία AP

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής του δημοφιλούς συγκροτήματος κατηγορείται ότι επιτέθηκε κατ' επανάληψη σε μία ανήλικη, όταν εκείνος ήταν περίπου 23 ετών, και μάλιστα της είχε ζητήσει να μην αποκαλύψει σε κανέναν όσα έγιναν. 

Ο Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη με αυτισμό

Ο 43χρονος σήμερα Κάρτερ φέρεται να προσέγγισε την κοπέλα σε ένα σκάφος, να της έδωσε ναρκωτικά και αλκοόλ και στη συνέχεια να τη βίασε στην καμπίνα. Η κοπέλα υποστηρίζει ότι τότε είχε μιλήσει τόσο στη μητέρα της όσο και στις Αρχές, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. 

Τα μέλη του συγκροτήματος «Backstreet Boys» / Φωτογραφία AP

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει τώρα ο καλλιτέχνης αφορούν στην σεξουαλική επίθεση, την πρόκληση ψυχικής οδύνης από πρόθεση, καθώς και την πρόκληση ψυχικής οδύνης από αμέλεια. Μέσω των δικηγόρων του, ο Κάρτερ έχει αρνηθεί σε πρώτη φάση την ενοχή του, ενώ οι συνήγοροι κατηγορούν τη γυναίκα ότι εκμεταλλεύεται το κίνημα «MeToo».

Μάλιστα οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή υποστηρίζουν ότι οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας είχαν ερευνηθεί ξανά στο παρελθόν, με τις Αρχές να τους κρίνουν αβάσιμους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top