Κιμ Κατράλ: Δείτε πώς ήταν η «Σαμάνθα» σε ηλικία 20 ετών - Κουκλάρα!

Όταν εμφανίστηκε στη σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι» το 1976

Δείτε παλαιότερο βίντεο για την Κιμ Κατράλ από το OPEN

Το Sex and the City χωρίς την Σαμάνθα Τζόουνς την οποία υποδύεται η Κιμ Κατράλ ήταν για τους φαν του σίκουελ κοινωνικού περιεχομένου… μισό!

Μετά από μια σφοδρή διαμάχη έξι ετών με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία υποδύεται την Κάρι Μπράντσο, η Κιμ Κατράλ είχε ορκιστεί να μην υποδυθεί ποτέ ξανά τη Σαμάνθα.

Οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City κατράλ

Ωστόσο, νωρίτερα φέτος πείστηκε να το ξανασκεφτεί αφού οι θαυμαστές είπαν ότι η σειρά δεν ήταν η ίδια χωρίς αυτήν και έτσι η επανεμφάνισή της ήταν μία μεγάλη έκπληξη για όλους.

Αν και σήμερα, στα 67 της έτη, η Κιμ Κατράλ αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της παγκόσμιας showbiz, όταν ήταν 20άρα ήταν ένα κορίτσι με αγγελικό πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, όταν η Κατράλ σπούδαζε θέατρο και υποκριτική στη Νέα Υόρκη, είχε αναλάβει μικρούς ρόλους σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, όπως το 1976 όταν εμφανίστηκε στη σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι».

 

Στη σειρά αυτή βλέπουμε την 20άχρονη τότε ηθοποιό με μακριά καστανόξανθα μαλλιά. Ήταν ένα κορίτσι άκρως εντυπωσιακό με αγγελικό πρόσωπο, αλαβάστρινη επιδερμίδα και καλλίγραμμο κορμί. Ήταν φανερό πως θα εξελιχθεί στην άκρως γοητευτική γυναίκα Σαμάνθα Τζόουνς.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top