Δημητροπούλου - Βλατάκης: Οι φωτογραφίες από το επίσημο άλμπουμ του γάμου

Η Εύα ήταν παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της

Ο χορός της Ευγενίας Δημητροπούλου στη γαμήλια δεξίωση

27 Αυγούστου 2023: Μια ημερομηνία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της Ευγενίας Δημητροπούλου μιας και τότε ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Στέλιο Βλατάκη.

Δημητροπούλου - Βλατάκης: Παντρεύτηκαν και βάπτισαν την κόρη τους

Τρισευτυχισμένη νύφη η Ευγενία Δημητροπούλου

Τρισευτυχισμένη νύφη η Ευγενία Δημητροπούλου

Η ηθοποιός και ο νευροχειρουργός πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο με παράνυφο την κόρη τους, Εύα, η οποία επίσης βαφτίστηκε την ίδια ημέρα.

Ευγενία Δημητροπούλου: Το ιδιαίτερο νυφικό που επέλεξε και η μπλε πινελιά

Η 3χρονη κόρη  της ηθοποιού και του νευροχειρουργού βαπτίστηκε Ευαγγελία, αλλά τη φωνάζουν Εύα

Η 3χρονη κόρη  της ηθοποιού και του νευροχειρουργού βαπτίστηκε Ευαγγελία, αλλά τη φωνάζουν Εύα

Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από περίπου 2 χρόνια είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και λίγο καιρό αργότερα η ευτυχία του ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της 3χρονης σήμερα κόρης του.

Ευγενία Δημητροπούλου - Στέλιος Βλατάκης: Η μπομπονιέρα του γάμου τους

Η μικρή Εύα ήταν παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της

Η μικρή Εύα ήταν παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της

Η Ευγενία Δημητροπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στο κοριτσάκι της και στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της υιοθεσίας τονίζοντας πως με αυτή της την απόφαση ήθελε να φωτίσει και το θέμα της επιλογής.

Η Ευγενία Δημητροπούλου έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της

Η Ευγενία Δημητροπούλου έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της

«Χαρακτήριζαν τα ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν ταλαιπωρημένα και ψυχικά κουρασμένα. Για κάποιους μπορεί η υιοθεσία να είναι κι ανάγκη, απλώς εγώ ήθελα να φωτίσω και το θέμα της επιλογής. Πάντα περιγράφουν τα ζευγάρια ή τον γονέα που θέλει να υιοθετήσει πολύ ψυχικά κουρασμένο, απογοητευμένο και ταλαιπωρημένο από όλη την προσπάθεια. Ήθελα να πω ότι δεν πρέπει να τα θεωρούμε όλα δεδομένα κι ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Δε νιώθω καμία ανάγκη να εξηγήσω ή να απολογηθώ. Πολλές φορές άτομα που ζουν στην επαρχία ή σε πιο κλειστές κοινωνίες ρωτάνε πράγματα που λες: "Γιατί να μας νοιάζουν τόσα πράγματα;". Τελικά μεγαλώσαμε και δε μάθαμε τι είπε ο κόσμος», είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Η πόζα της νύφης πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου

Η πόζα της νύφης πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου

Το βράδυ της Τρίτης 29/8, η όμορφη ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της ευχήθηκαν για τον γάμο της δημοσίευοντας δυο στιγμιότυπα από την ημέρα που αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον άνδρα της ζωής της.

«Ας είναι ούριος ο άνεμος και ευλογημένος! Ευχαριστούμε για τις ευχές! Τις κρατάμε πολύτιμο φυλαχτό!» έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top