Άννα Βίσση: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδάει με τα εγγόνια της στη σκηνή

Τραγούδησαν μαζί το «Δώδεκα», και η γιαγιά τους... έλιωσε!

Βίντεο για την Άννα Βίσση από την εκπομπή Καλοκαίρι #Yes

Η Άννα Βίσση φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια της καριέρας της στο τραγούδι και συνδυάζει τις καλοκαιρινές της διακοπές με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, το «παρών» έδωσε και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, με τα δύο παιδιά της. Μπορεί η κόρη της Άννας Βίσση να μένει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τα εγγονάκια της τραγουδίστριας, ωστόσο κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται τη χώρα μας και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες θάλασσα και ήλιο.

Μητέρα και γιοι απόλαυσαν την Άννα Βίσση σε πρόσφατη συναυλία της και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο Tik Tok από μια πολύ τρυφερή στιγμή τους.

Τα εγγόνια της Άννας Βίσση, Νίκος και ο Νέστορας ανέβηκαν στη σκηνή κατά της διάρκεια συναυλίας της γιαγιάς τους και τραγούδησαν μαζί το «Δώδεκα», με την Άννα Βίσση να «λιώνει» από υπερηφάνεια!

«Όταν είσαι η μεγαλύτερη star αλλά για αυτούς τος δύο απλά η γιαγιά τους», αναφέρεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο στο Tik Tok:
 

@fannaticslive #annavissi #annavissiofficial #fyp #greekmusic #greece #cyprus #greekpov #greektiktoker #greektiktok ♬ original sound - fannatics
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top