Οικονομόπουλος: Ο εκνευρισμός του όταν ένα πανέρι «σκάει» στο πρόσωπό του

Έξαλλος ο τραγουδιστής με άνθρωπο από το κοινό

Δείτε βίντεο από άλλη εμφάνισή του όπου «έπεσε» ξύλο

Εκτός εαυτού βγήκε ο Νίκος Οικονομόπουλος σε πρόσφατη εμφάνισή του σε beach bar, καθώς δέχτηκε ένα πανέρι με λουλούδια… στο πρόσωπο!

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής και ερμήνευε τη μεγάλη του επιτυχία «Μελαγχολία μου», το πανέρι με τα λουλούδια «έσκασε» στο πρόσωπό του, με τον ίδιο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του και να λέει στον άνθρωπο στο κοινό που πέταξε το πανέρι: «Μην το κάνεις αυτό, με νευριάζεις».

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής νευριάζει με τα πανέρια. Έχει και στο παρελθόν εκφράσει πολλές φορές την ενόχλησή του με αυτή την κίνηση.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν στο TikTok, θαυμαστές του Νίκου Οικονομόπουλου που ήταν παρόντες στην εν λόγω εμφάνισή του, ανέφεραν ότι ο συγκεκριμένος θαμώνας πετούσε στοχευμένα στο πρόσωπο του τραγουδιστή τα πανέρια με τα λουλούδια.

Δείτε το βίντεο:

 

@vaggelis_iosifidis Αντίδραση Οικονομόπουλου όταν του πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο #oikonomopoulos #almyrabeach #foryourpage #fyp #mpesfypgamw #fypシ #nikosoikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος - Βαγγελης Ιωσηφιδης


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top