Ο Τζέιμι Φοξ μίλησε πρώτη φορά μετά το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του

«Επιτέλους αισθάνομαι και πάλι ο εαυτός μου»

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Τζέιμι Φοξ

Ο Τζέιμι Φοξ αποκάλυψε ότι «επιτέλους αρχίζει να αισθάνεται ξανά ο εαυτός του» μετά από ένα επείγον ιατρικό περιστατικό που τον υποχρέωσε να νοσηλευτεί για μήνες

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη ανάρτηση μετά από τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο

Αναλογιζόμενος την περιπέτεια της υγείας του, ο 55χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε στους περισσότερους από 16,8 εκατομμύρια followers του στο Instagram ότι η μυστηριώδης ασθένειά του ήταν «ένα απροσδόκητο σκοτεινό ταξίδι»

Ο Τζέιμι Φοξ στην πρεμιέρα της ταινίας Spider-Man: No Way Home στο Λος Άντζελες το 2021

Ο Τζέιμι Φοξ στην πρεμιέρα της ταινίας Spider-Man: No Way Home στο Λος Άντζελες το 2021 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κατά την ανάρρωσή του, ο Φοξ είπε ότι «μπορεί να δει το φως» κι είναι «ευγνώμων σε όλους όσους επικοινώνησαν μαζί του κι έστειλαν ευχές και προσευχές». 

Τζέιμι Φοξ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός - Τι συνέβη;

«Έχω πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσω... Απλά δεν ξέρετε πόσα σήμαινε... Θα σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά... κι αν δεν το ξέρετε... Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ... όλη μέρα κάθε μέρα», κατέληξε ο Τζέιμι Φοξ στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση του Τζέιμι Φοξ

Στις εικόνες ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται χαρούμενος κι υγιής κοιτάζοντας απεύθειας στην κάμερα ενώ φοράει καπέλο, λευκό πουκάμισο με V-λαιμό και γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top