Πέθανε η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου

Το «αντίο» της Ελένης Δήμου

Διάφορες φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις της Λιζέτας Νικολάου/NDP

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών, η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μετά από ατύχημα που είχε.

Λιζέτα Νικολάου: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η τραγουδίστρια

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, η οποία θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα στο Instagram.

«Πόσο κρίμα Πόσο κρίμα. Καλό ταξίδι Λιζετάκι μου, όπως σου έλεγα πάντα», έγραψε συντετριμμένη η τραγουδίστρια.

Την περασμένη Παρασκευή, η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν πηγαίνοντας στην τουαλέτα ενός καταστήματος γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου τη μετέφερε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Πειραιά και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διασωλήνωσή της και ως εκ τούτου την εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Το χτύπημα στο κεφάλι της δημιούργησε ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο, αλλά δυστυχώς οι θεράποντες ιατροί δεν μπορούσαν να το αφαιρέσουν με χειρουργική επέμβαση, χαρακτηρίζοντας την κατάστασή της μη αναστρέψιμη.

Ποια ήταν η Λιζέτα Νικολάου

Η Λιζέτα Νικολάου γεννήθηκε το 1951. Η φωνή της συνδέθηκε άρρηκτα με ερμηνείες των τραγουδιών του Πόντου και θεωρείται, η πιο αγαπημένη τραγουδίστρια του Ποντιακού Ελληνισμού. Παντρεύτηκε τον Γιώργο Λιάνη και από τον γάμο αυτό απέκτησε τον γιο της Αλέξανδρο, τον οποίο υπεραγαπά.

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάνης μετά το ατύχημα της Λιζέτας Νικολάου

Η Λιζέτα Νικολάου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών/ φωτογραφία NDP

Η Λιζέτα Νικολάου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών/ φωτογραφία NDP

Ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως τον Τσιτσάνη (η ίδια με καμάρι δηλώνει ότι το τραγούδι «Της γερακίνας γιος» το είπε πρώτη και μετέπειτα ο Καζαντζίδης), τον Γαργανουράκη, τη Μοσχολιού, τη Γαλάνη και άλλους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top