Ο γιος της Ιωάννας Παππά έγινε 4 ετών - Η τούρτα και η αγκαλιά της μαμάς

Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της που μοιράστηκε η ηθοποιός

Όσα είχε πει η Ιωάννα Παππά για τον γιο της στην εκπομπή «The 2night Show», τον Οκτώβριο του 2022

Ο γιος της Ιωάννας Παππά και του συντρόφου της, Κώστα Πάντου, είχε τα γενέθλιά του και η ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δύο στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή μέρα.

«Είδα το παιδί μου στον ύπνο μου πριν μάθω ότι είμαι έγκυος!»

Ο μικρός Αντώνης έγινε τεσσάρων ετών. Η σοκολατένια τούρτα είχε μια φιγούρα με τον αγαπημένο του ήρωα τον Spiderman. Η ηθοποιός κάνει σπάνια δημόσιες αναρτήσεις με τον γιο της. Όμως αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γενέθλιά του, με τον μικρό να απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του. 

Ο αδελφός του Κώστα Πάντου, Άκης, είναι ο σύζυγος της Λένας Παπαληγούρα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει επίσης έναν γιο. Οι δύο ηθοποιοί, Λένα και Ιωάννα, έχουν απαθανατιστεί σε βόλτα με τους γιους τους.

Ιωάννα Παππά και Λένα Παπαληγούρα στον Εθνικό Κήπο με τους γιους τους, το 2021/ NDP

Ιωάννα Παππά και Λένα Παπαληγούρα στον Εθνικό Κήπο με τους γιους τους, το 2021/ NDP

Ιωάννα Παππά: Η εξομολόγηση για τον γιο της

«Δεν το πίστευα ότι θα φτάναμε εδώ. Τον πρώτο καιρό μέχρι να αποκτήσεις επαφή δεν καταλαβαίνεις ότι θα γίνει άνθρωπος τελικά. Όταν όλα μπαίνουν σε μια τροχιά, ηρεμείς λίγο. Μιλάει, σου δείχνει πού πονάει, όλα αυτά σού κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και ανησυχείς λιγότερο», είχε εξομολογηθεί για τον γιο της η ηθοποιός στην εκπομπή «The 2night Show», τον Οκτώβριο του 2022.

«Μας λέει και τι να κάνουμε πλέον… Βάζει σε τάξη όλο το σπίτι… ευτυχώς! Βοηθάει κιόλας» είχε προσθέσει.

Για το αν την έχει δει στην τηλεόραση και γνωρίζει για το επάγγελμά της, η ίδια είχε απαντήσει πως: «Δεν τον έχω βάλει στη διαδικασία να καταλάβει τι κάνω. Έχει μάθει να λέει ότι δουλεύω στο θέατρο και είμαι ηθοποιός. Του το έχουν μάθει, δηλαδή, δεν το έκανα εγώ. Απλά φέτος το καλοκαίρι τον πήγα στην Επίδαυρο, μέσα στο θέατρο με άλλα παιδάκια, δεν έφευγε. Θα τον φέρω σε επαφή με αυτό σιγά-σιγά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top