Τζέιμι Λι Κέρτις: Αποχαιρέτησε τη Σινέντ Ο Κόνορ με Ντίνο Χριστιανόπουλο

Η κινηματογραφική σταρ θαύμαζε πολύ την αείμνηστη τραγουδίστρια

Δείτε βίντεο για τη Σινέντ Ο Κόνορ από τις ειδήσεις του Alpha

Θέλοντας να αποχαιρετήσει δημόσια στα social media τη Σινέντ Ο Κόνορ την οποία γνώριζε και θαύμαζε απεριόριστα, η Τζέιμι Λι Κέρτις έκανε μια ανάρτηση για εκείνη. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία της αείμνηστης τραγουδίστριας στο Instagram και κάτω από αυτή περιέγραψε τη γνωριμία τους

Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο Κόνορ σε ηλικία 56 ετών

Όπως έγραψε: «Κάποτε άκουσα τη Σινέντ να τραγουδά ακαπέλα σε ένα άδειο παρεκκλήσι στην Ιρλανδία. Ήταν υπό κατασκευή στην ιδιωτική κατοικία του οικοδεσπότη μας. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Στη συνέχεια πήγαμε μαζί να δούμε τον Eminem σε ένα φεστιβάλ. Την αγάπησα. Τη μουσική της. Τη ζωή της. Αυτό είναι τόσο λυπηρό. Δείτε το ντοκιμαντέρ Nothing Compares. Εξαιρετικό. Ραγίζει καρδιές. Αναπαύσου καλά. Αναπαύσου με δύναμη. Αναπαύσου εν ειρήνη». 

Συντετριμμένη η Τζέιμι Λι Κέρτις με τον χαμό της Σινέντ Ο Κόνορ

Σινέντ Ο Κόνορ: Οι -διαφορετικοί- λόγοι που έκοβε πάντα κοντά τα μαλλιά της

Σε νέα της ανάρτηση, η ηθοποιός χρησιμοποίησε ένα δίστιχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου για να την αποχαιρετήσει. Πρόκειται για το γνωστό στίχο ενός από τα ποιήματά του, ο οποίος αναφέρει: «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε... Όμως, ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος». 

Η νέα ανάρτηση της Κέρτις για την Ο Κόνορ

Αφού δημοσίευσε την εικόνα με τον στίχο του Έλληνα ποιητή στα αγγλικά, έγραψε στη λεζάντα της: «Τίποτα δε συγκρίνεται μαζί σου», επικαλούμενη τη μεγάλη επιτυχία της Ο Κόνορ, Nothing Compares 2 U.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top