«Με κάθε σπίθα αναζωπυρώνεται μέσα μου το Μάτι, ξυπνάνε τραύματα»

Με τρεμάμενη φωνή γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιοχή που μεγάλωσε

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του OPEN

Η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #Yes με αφορμή την παράσταση Με σιχάθηκα… αλλά και πάλι όχι εντελώς.

Οι φωτιές που έχουν ξέσπασε στην Ελλάδα ξυπνάνε μνήμες, εν μέσω της μαύρης επετείου για τα πέντε χρόνια από την πύρινη κόλαση που έκαψε το Μάτι. 

H Τζωρτζίνα Λιώση συγκινήθηκε μιλώντας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018

H Τζωρτζίνα Λιώση συγκινήθηκε μιλώντας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018

Η ταλαντούχα κοπέλα που όπως έχει πει «πέρασε όλη της ζωή στο Μάτι» δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της μιλώντας για αυτό. «Δεν ξέρω τι να πω… Νομίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα, ξυπνάνε τραύματα, ξυπνάνε δυσκολίες. Ήμουν από τα παιδιά που λάτρευα το καλοκαίρι και κάθε φορά και πλέον όσο ζεσταίνει ο καιρός, τρέμω για το τι θα συμβεί πάλι» είπε αρχικά.

«Για μένα, και λόγω της προσωπικής εμπειρίας με τη φωτιά στο Μάτι, είναι ένα τεράστιο τραύμα που κάθε φορά και κάθε φορά, κάθε καλοκαίρι και με κάθε σπίθα, αναζωπυρώνεται και μέσα μας. Και νομίζω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο», συνέχισε.

Η Τζωρτζίνα Λιώση πρωταγωνιστεί στην παράσταση Με σιχάθηκα… αλλά και πάλι όχι εντελώς

Η Τζωρτζίνα Λιώση πρωταγωνιστεί στην παράσταση Με σιχάθηκα… αλλά και πάλι όχι εντελώς /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Δυσκολεύομαι αρκετά, έχω κατοικίδια που ήταν εκεί εκείνη τη μέρα. Και όταν βλέπω τις γάτες μου να παθαίνουν πανικό επειδή μυρίζουν στην ατμόσφαιρα φωτιά, αντιλαμβάνομαι ότι το τραύμα δεν είναι πολυτέλεια του ανθρώπινου ψυχισμού. Δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω εκεί όπου ήταν το σπίτι μας στο Μάτι. Και πότιζα και φύτευα, εκεί ήταν το σπίτι μου, εκεί μεγάλωσα… Μου ήταν ανυπόφορο να μην ξαναπατήσω εκεί. Με αυτό το μέρος συνδέομαι κυτταρικά», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top