Αυτά είναι τα ωραιότερα εξοχικά σπίτια των επωνύμων!

Μπαλατσινού, Λιάγκας, Καρύδη κάνουν διακοπές στα ησυχαστήριά τους

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι ήδη προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Υπάρχουν όμως και κάποιοι τυχεροί που έχουν εξοχικό σε κάποιο νησί ή πόλη και έχουν το προνόμιο να φεύγουν από την Αθήνα όποτε μπορούν.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ωραία εξοχικά των επωνύμων της ελληνικής σόουμπιζ!

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει εξοχικό στην Τήνο

Ο παρουσιαστής έχει ένα πολυτελές νησιώτικο σπίτι με θέα στο απέραντο γαλάζιο που «κόβει» την ανάσα, και πισίνα στον εξωτερικό χώρο που δίνει τη δυνατότητα στον ίδιο και τα παιδιά του να παίζουν και να χαλαρώνουν. Κατά καιρούς εκεί φιλοξενεί τους φίλους του, ενώ σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από αυτό. 

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το υπέροχο εξοχικό του με πισίνα στην Τήνο

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει το ησυχαστήριό της στην Πάτμο

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει εξοχικό στην Πάτμο τα τελευταία χρόνια καθώς αγάπησε πολύ το νησί και πλέον ταξιδεύει συχνά σε αυτό.

Μάλιστα εκεί βάπτισε και το τέταρτο παιδί της τον Παναγιώτη Αντώνιο Κικίλια. Η ίδια έχει επιμεληθεί την διακόσμηση στο εξοχικό της, το οποίο διακρίνεται για το vintage Ελληνικό στυλ του.

Τα ξύλινα παράθυρα στα χρώματα του πράσινου και του μπλε, τα όμορφα έπιπλα και τα vintage διακοσμητικά στον χώρο κάνουν το εξοχικό της μοναδικό.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ένα πέτρινο εξοχικό στην Αίγινα 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι στην Αίγινα που είναι το ησυχαστήριό του!

Το σπίτι του είναι ακριβώς πάνω στη θάλασσα, έχει θέα το απέραντο γαλάζιο, είναι φτιαγμένο από πέτρα και μέσα η διακόσμηση είναι pop art, μοντέρνα, αλλά και με στοιχεία παραδοσιακά. Τα μαξιλάρια του γωνιακού καναπέ, καθώς και τα διακοσμητικά που έχουν τοποθετηθεί πάνω στο τραπεζάκι είναι πολύχρωμα.

Μάλιστα το σπίτι του βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της καλής του φίλης, Σμαράγδας Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης έχουν μια σχέση αγάπης με το νησί της Αίγινας.

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, περνουν τα καλοκαίρια και τις διακοπές τους στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου έχουν φτιάξει ένα εντυπωσιακό εξοχικό σπίτι.

Οι δυο ηθοποιοί έχουν μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη τους για αυτόν τον τόπο, τους αγαπημένους τους προορισμούς για φαγητό και μπάνιο αλλά και τις πολύωρες βόλτες που συνηθίζουν να κάνουν το καλοκαίρι με το φουσκωτό τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη διατηρεί ένα ιδιαίτερα δραστήριο προφίλ στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές και τις εξορμήσεις της, με φόντο το σπίτι στην Αίγινα.

Πρόκειται για ένα φωτεινό κτίσμα με μεγάλη βεράντα, όπου κυριαρχεί η πέτρα και οι φυσικές αποχρώσεις.

Το σπίτι διαθέτει μια πισίνα και μεγάλο εξωτερικό χώρο, ενώ μια κίτρινη ντουλάπα σε vintage στιλ κλέβει την παράσταση στη διακόσμηση και δίνει μια ανάλαφρη πινελιά χρώματος στη μίνιμαλ διακόσμηση.

Ένα vintage τραπέζι με ασορτί καρέκλες στη μία πλευρά της αυλής δίνει στο σπίτι γοητεία αρχοντικού, ενώ το μεγάλο τραπέζι της βεράντας είναι φτιαγμένο για κυριακάτικα τραπέζια με φίλους.

Η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνει της βουτιές στην πισίνα και την υπέροχη θέα από το μπαλκόνι, ενώ έχει επιμεληθεί η ίδια την boho, minimal διακόσμηση του σπιτιού.

Μαξιλάρες από μπαμπού, ριχτάρια, αναπαυτικές σεζλόγκ και φανάρια δίνουν το απαραίτητο νησιώτικο touch στον χώρο και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας.


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top