Ιωάννα Μαλέσκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές με την κόρη της

Οι αναρτήσεις της στο instagram με τον σύζυγο και το παιδί της

Στις 5 Μαΐου ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί της Ιωάννας Μαλέσκου και του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Δανιά. Για την παρουσιάστρια αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά με την κόρη της και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους μαζί με την μπέμπα!

«Πάντα αγαπούσα τα καλοκαίρια γιατί είχα τον ήλιο, την άμμο, τη θάλασσα… Τώρα τα αγαπώ πιο πολύ, γιατί έχουμε εσένα» γράφει σε post της στο instagram η Ιωάννα Μαλέσκου, μαζί με τρεις φωτογραφίες μαμά και κόρης!

Η κόρη του ζευγαριού, το οποίο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 30 Μαρτίου, είναι σήμερα σχεδόν δυόμιση μηνών και απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας μαζί με τους γονείς της.


«Όταν έχεις μωρό, ο χρόνος… July αλλιώς! Πρώτη μας μίνι απόδραση. Καλό μήνα να έχουμε και καλό καλοκαίρι!» σημείωσε η παρουσιάστρια σε άλλη ανάρτησή της πριν από μια εβδομάδα. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου με την κόρη της, ακολουθούν τον Κωνσταντίνο Δανιά, πολύ συχνά στην παραλία, αφού ο μπαμπάς της μικρής είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει το όνομα που θα δώσει στην κόρη του, αλλά ακόμη η Ιωάννα Μαλέσκου δε θέλει να το αποκαλύψει.  «Έχουμε αποφασίσει το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας, δεν μπορώ να το πω. Η μπέμπα είναι ίδια ο μπαμπάς της, θέλω πολύ να κάνω και άλλο παιδί», είχε εξομολογηθεί η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top