Πετρετζίκης: Το σχόλιο για τη γραμμωμένη κοιλιά και η διατροφή του γιου του

Τι πρέπει να... μαζέψει ο γνωστός σεφ;

Έντονη αίσθηση του χιούμορ φαίνεται πως διαθέτει ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός σεφ έκανε μια ανάρτηση στα InstaStories τρολάροντας τον εαυτό του.

Στο παρελθόν ο ίδιος έχει ποζάρει στον φωτογραφικό φακό αγκαλιά με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, δείχνοντας τους κοιλιακούς – φέτες που διαθέτει.

Άκης Πετρετζίκης: Ασορτί με τον γιο του, Αχιλλέα, στη βάπτιση της κόρης του

Μάλλον, ο Άκης έχει «χάσει» τη φόρμα του αν λάβουμε υπόψιν το νέο του post δείχνοντας το υγιεινό γεύμα που ετοίμασε για τον γιο του, Αχιλλέα, που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Πετρετζίκης: Η οικογενειακή φωτογραφία από πάρτι του γιου του!

«Θα βγει φέτες ο μικρός φέτος στην παραλία. Πρέπει να μπει σε πρόγραμμα και ο μπαμπάς μπας και μαζευτεί η κοιλίτσα», σχολίασε ο σεφ.


Ο Άκης Πετρετζίκης έχει αναφέρει πως έχει κάνει πια διατριβή στη βρεφική και παιδική διατροφή και πειραματίζεται με τα γεύματα των παιδιών του.


«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top