Μαίρη Συνατσάκη: Η συμβουλή των followers της για τη διατροφή της κόρης της

Η φωτογραφία με το καρεκλάκι της μικρής

Full time μαμά είναι η Μαίρη Συνατσάκη! Η κόρη της, Ολίβια, είναι 7 μηνών και η επιχειρηματίας – Influencer δεν την αφήνει από τα μάτια της.


Μαίρη Συνατσάκη: Shopping therapy με την κόρη της, Ολίβια

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)


«Η Ολίβια έγινε 5 μηνών. Τόσο χρειάστηκα για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια της μητρότητας. Τα πράγματα που μοιράζομαι είναι ξεκάθαρα η δίκη μου εμπειρία. Το ότι βιώνω εγώ έτσι αυτήν την περίοδο δεν σημαίνει ότι όλες θα τη βιώσουν έτσι. Κανενός η εμπειρία δεν είναι σωστότερη ή λάθος. Είναι απλά προσωπική. Επικοινωνώ αυτά τα πράγματα από την μεγάλη ανακούφιση που νιώθω όταν βλέπω αντίστοιχα μοιράσματα.», είχε γράψει κάτω από ένα post όταν η μικρή Ολίβια έγινε 5 μηνών θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της για τη μητρότητα.

Η κόρη της ξεκίνησε τις στερεές τροφές και η Συνατσάκη είναι σε απόγνωση

Εδώ και λίγες εβδομάδες η μικρή έχει αρχίσει να τρώει στερεές τροφές, αλλά πάνω από όλα υγιεινές.

Η γλυκιά μαμά ανέβασε μία φωτογραφία με το καρεκλάκι της μικρής γράφοντας: «Ένας μήνας στερεές τροφές», δείχνοντας παράλληλα ένα πιάτο με γλυκοπατάτα.

Μαίρη Συνατσάκη: Έτσι είναι το εσωτερικό του δωματίου της μικρής Ολίβιας


Οι διαδικτυακοί της φίλοι τη συμβούλεψαν να βγάλει τα κομμάτια γλυκοπατάτας από το πιατάκι και να τα σερβίρει πάνω στο δίσκο μίας και δεν μπορούσε να μείνει κολλημένο, όπως και έκανε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top