Μπαλανίκα για Κακέτση: «Οι τελευταίες εβδομάδες πριν φύγει ήταν δύσκολες»

Η πρώην σύζυγός του Στηβ Κακέτση μίλησε για τον θάνατό του

Ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο του Στηβ Κακέτση, η πρώην γυναίκα του και μητέρα του γιου του, Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για πρώτη φορά για τον άνδρα που αγάπησε.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο επιχειρηματίας δυσκολεύτηκε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή.

«Δεν έχει σημασία που ο Στηβ Κακέτσης ήταν πρώην σύζυγός μου, ήταν οικογένεια για εμένα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 25 χρόνια μαζί και έχετε ένα παιδί, οι σχέσεις δεν αλλάζουν. Είναι οικογένεια όπως και να ‘χει. Γι’ αυτό όταν συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό είσαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο», είπε στον Αλέξη Μίχα και στο «Πάμε Δανάη» 

Ο Στηβ Κακέτσης με την Κατιάνα Μπαλανίκα διατηρούσαν άριστες σχέσεις μέχρι το τέλος - Εκείνη ήταν στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του

Ο Στηβ Κακέτσης με την Κατιάνα Μπαλανίκα διατηρούσαν άριστες σχέσεις μέχρι το τέλος - Εκείνη ήταν στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του / Φωτογραφία: NDP

Η Κατιάνα Μπαλανίκα εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Είχα κοντά μου μια κοινή φίλη μας που βίωνε όλη την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο με εμένα και με βοήθησε πάρα πολύ. Η κόρη της φίλης μας με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα τα διαδικαστικά που έπρεπε να γίνουν. Αν δεν είχα αυτές τις δυο γυναίκες δίπλα μου δεν θα τα κατάφερνα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ήταν τόσο ωραίος, γεμάτος ζωή, δυναμικός να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, θα ήταν για εμένα πολύ άσχημο. Το ότι μετά την απώλειά του εγώ πήγαινα στο θέατρο ήταν μεγάλη βοήθεια. Οι τελευταίες εβδομάδες πριν ”φύγει” ήταν πολύ δύσκολες για εκείνον. Είναι κρίμα που βασανίζονται οι άνθρωποι και δεν τους δίνουν ένα τέλος, όταν το θέλουν και οι ίδιοι.  Είμαι υπέρ της ευθανασίας».

Στηβ Κακέτσης: Οι γυναίκες της ζωής του και η οικονομική καταστροφή

Τέλος, η Κατιάνα Μπαλανίκα συμπλήρωσε: «Ο Στηβ για πέντε χρόνια είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει. Δεν έχει νόημα να κάνεις σε κάποιον μεταγγίσεις, συνέχεια εξετάσεις όταν έχουν ”κλατάρει” όλα τα όργανά του. Ποιος είναι ο λόγος που γίνεται αυτό;».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα με τον γιο της, Ασημάκη Κακέτση /Φωτογραφία NDP 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top