Η Σάρα Φέργκιουσον έκανε μαστεκτομή - Η ανάρτησή της στo Instagram

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η δούκισσα του Γιορκ

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Σάρα Φέργκιουσον

Πριν από λίγους μήνες η Σάρα Φέργκιουσον αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και με αφορμή αυτό, μοιράστηκε ένα τρυφερό μήνυμα με τους followers της.

Η δούκισσα του Γιορκ αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, Tea Talks, ότι έκανε μαστεκτομή αφού ανακαλύφθηκε ότι είχε μια πρώιμη μορφή της νόσου κατά τη διάρκεια μιας μαστογραφίας ρουτίνας. Σε ένα επεισόδιο του podcast μια μέρα πριν την εγχείρηση, είπε ότι θεωρεί τη διάγνωσή της ως: «Ένα πραγματικό δώρο για εμένα για να αλλάξω τη ζωή μου». 

Η δούκισσα του Γιορκ σε έκθεση βιβλίων στη Νέα Υόρκη το 2010

Η δούκισσα του Γιορκ σε έκθεση βιβλίων στη Νέα Υόρκη το 2010 /Φωτογραφία AP Images/Seth Wenig

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από το νοσοκομείο King Edward VII στο Marylebone, στο κεντρικό Λονδίνο την Κυριακή και λέγεται ότι αναρρώνει με την οικογένειά της στο σπίτι που μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου.

Η 63χρονη -πλέον- συγγραφέας μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός ροζ λουλουδιού στο Instagram, με τη λεζάντα: «Σας ευχαριστώ πολύ για την καλοσύνη και την υποστήριξη». 

Η ανάρτηση της Σάρα Φέργκιουσον

Εκπρόσωπος της δούκισσας δήλωσε την Κυριακή: «Η Σάρα διαγνώστηκε πρόσφατα με μια πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού που ανιχνεύθηκε σε μια μαστογραφία ρουτίνας. Ενημερώθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Η δούκισσα λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα κι οι γιατροί της είπαν ότι η πρόγνωση είναι καλή. Τώρα αναρρώνει με την οικογένειά της».

O πρίγκιπας Άντριου κι η Σάρα Φέργκιουσον το 1988, όταν ήταν ένα από τα... hot couples του βρετανικής μοναρχίας!

O πρίγκιπας Άντριου κι η Σάρα Φέργκιουσον το 1988, όταν ήταν ένα από τα... hot couples του βρετανικής μοναρχίας! /Φωτογραφία AP Images/Terry O’Neill

«Η Δούκισσα θέλει να εκφράσει την τεράστια ευγνωμοσύνη της σε όλο το ιατρικό προσωπικό που τη στήριξε τις τελευταίες ημέρες. Είναι επίσης πολύ ευγνώμων στο προσωπικό που συμμετείχε στη μαστογραφία που εντόπισε την ασθένειά της, η οποία κατά τα άλλα ήταν χωρίς συμπτώματα, και πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει τη σημασία του τακτικού ελέγχου», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top