«Βγάζει 100.000 ευρώ τον μήνα» - Πρόστιμο για φοροδιαφυγή σε influencer

Στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ γνωστό μοντέλο - 270.000 ευρώ θα καταβάλλει

Μοντέλο, γνωστή influencer έλαβε από την ΑΑΔΕ πρόστιμο 270.000 ευρώ για φοροδιαφυγή / Bίντεο από ΕΡΤ

Γνωστή Influencer πιάστηκε στα «δίχτυα» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και θα κληθεί να πληρώσει «τσουχτερό» πρόστιμο, της τάξης των 270.000 ευρώ.

Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε γνωστή influencer για φοροδιαφυγή

Πρόκειται για γνωστό μοντέλο, το οποίο κατέχει σημαντικό ποσοστό σε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της οποίας διαφημίζει ρούχα και αξεσουάρ στα social media, και τα πουλάει διαδικτυακά.

Σχολιάζοντας  το θέμα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές influencers της χώρας, η οποία τον μήνα μπορεί να βγάζει μέχρι και 100.000 ευρώ.

«Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ… Μπορεί να βγάζει τον μήνα 40, 50, 70 μέχρι και 100.000 ευρώ. Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα. Όταν έχεις μία τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους; Δεν είσαι στην αρχή. Τώρα με τόσες χιλιάδες ευρώ, δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους»,  είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top