Πετρετζίκης: Τα νέα επαγγελματικά σχέδια μετά το λουκέτο στα καταστήματα

Τι ετοιμάζει ο γνωστός σεφ;

Μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας ο Άκης Πετρετζίκης αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» στα καταστήματά του σε Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα και Γλυφάδα.

Άκης Πετρετζίκης: Λουκέτο σε όλα τα καταστήματά του στην Αθήνα

Το Γενικό Εμπορικό Μητρώο έχει αναρτήσει την απόφαση των εταίρων να τεθεί η εταιρεία σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση και καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Άκης Πετρετζίκης

Πετρετζίκης: Η νέα επιχειρηματική κίνηση μετά το λουκέτο στα μαγαζιά του

Ο γνωστός σεφ δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό» ετοιμάζει ένα μεγάλο κτήμα δεξιοτήτων στα Σπάτα.

«Πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια για να μη βρέχεται ο κόσμος όταν γίνονται οι δεξιώσεις γάμου και δύο πλατό. Όλα τα γραφεία του Άκη. που βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή. θα μεταφερθούν στα Σπάτα, όπου εκεί θα γίνονται και τα γυρίσματα και εκεί θα βρίσκεται και η καινούρια εταιρεία, Άκης Πετρετζίκης hub», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. 

O Άκης Πετρετζίκης απολαμβάνει τον ρόλο του μπαμπά

Η ζωή του Άκη Πετρετζίκη έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με την έλευση των παιδιών του. Ο ίδιος θέλει να περνά όλο και περισσότερο χρόνια με τον γιο και την κόρη του.

 

Αν και κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας υπάρχουν στιγμές που αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά του, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers του την ευτυχία του.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε "ακούσει" λίγο. Οταν έχεις σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες "ΟΚ". Είχαμε φτιάξει πρόγραμμα. Ο Αχιλλέας, τώρα, είναι ενάμισι έτους. Καταστρέφει, αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί σκάει το δεύτερο παιδί... Εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, τουλάχιστον, έχεις χρόνο. Η μικρή θηλάζει, τρώει, κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», είχε αναφέρει ο Άκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top