Σταματοπούλου: Η οικογενειακή φωτογραφία ανήμερα των γενεθλίων του γιου της

Ο Άγγελος έγινε ενός έτους

Δείτε όσα είχε πει η Ρούλα Σταματοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη

Εορταστική είναι η σημερινή ημέρα για τη Ρούλα Σταματοπούλου, αφού σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Συγκινεί η Ρούλα Σταματοπούλου: «Παρακάλεσα την Παναγία της Τήνου να...»

Ο Αγγελάκος της γέμισε με χαρά και χαμόγελα τη ζωή της, αφού όπως είχε εξομολογηθεί προσπάθησε πολύ να γίνει μαμά και στο τέλος τα κατάφερε.

Ρούλα Σταματοπούλου: Συγκλονίζει μιλώντας για την αποβολή που είχε

Η make up artist και ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος βρίσκονται στην Τήνο, μιας και εκεί πρόκειται να βαπτίσουν το αγοράκι τους. Η Ρούλα Σταματοπούλου ανέβασε και μια οικογενειακή φωτογραφία με τους τρεις τους θέλοντας να ευχηθεί στον μικρούλη της.

Σταματοπούλου: Είναι σκληρό να ακούς την καρδιά του παιδιού που χάνεις

«Άγγελε μας! Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… ένας χρόνος ευλογημένος με απέραντη ευτυχία , αγάπη , αγκαλιές και φιλιά! Μας άλλαξες τις ζωές μας και σ’ ευχαριστούμε γι αυτό.
Ακόμα όμως ένας λόγος που αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή για εμάς, είναι γιατί θα πάρεις την ευλογία του Θεού και το όνομά σου θα είναι ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ με την ελπίδα να βρίσκεται δίπλα σου και να σε προστατεύει πάντα. Σήμερα είναι και της Αναλήψεως.. κινητή εορτή και έτυχε και αυτή σήμερα» έγραψε στην ανάρτησή της η Ρούλα Σταματοπούλου.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top