Μπαλατσινού: «Δε νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά. Θα είμαι πολύ μεγάλη»

Μίλησε για τα παιδιά της, για τα άγχη και τις φοβίες της

Για τον μικρότερο γιο της Παναγιώτη-Αντώνιο, που ήρθε «θεόσταλτος» τα Χριστούγεννα του 2020, για τη σχέση που έχει με τα μεγαλύτερα παιδιά της, αλλά όσα την αγχώνουν και τη φοβίζουν μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού: Η βόλτα στην Ακρόπολη την βροχερή Τρίτη

μπαλατσινού

«Εμένα με κάνουν να νιώθω δυνατή πρώτα απ’ όλα τα παιδιά και μετά, όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση, όταν μπορώ να έχω ορίζοντα, να μπορώ να βλέπω ουρανό. Τα πολύ απλά πράγματα που πολλές φορές θεωρούμε αυτονόητα και δεν είναι. Πολλές φορές έχω νιώσει αδύναμη. Έχω νιώσει ανασφάλεια, φόβο, άγχος για το τι πρόκειται να γίνει.

Ειδικά όταν έχεις παιδιά το άγχος είναι μεγαλύτερο. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που η ζωή του να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, όσο και αν κάποιοι θεωρούν για κάποιους άλλους ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει, δεν ισχύει. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του δυσκολίες και στο κάτω κάτω, αυτό είναι και το ανθρώπινο» ανέφερε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού στην κάμερα του Happy Day.

Σχετικά με τον βενιαμίν της οικογένειας η Τζένη ανέφερε: «Ο Παναγιώτης-Αντώνιος είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Μου μοιάζει αλλά μοιάζει και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι είναι ίδιος ο Βασίλης, γιατί πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες ως πεθερά. Άλλοι λένε ότι μοιάζει και στους δυο, και άλλοι ότι μοιάζει σε μένα. Αυτό είναι σχετικό. Έτσι κι αλλιώς, είναι μικρός ακόμα, μεγαλώνοντας θα αλλάξει».

«Ποτέ δε ξέρεις τίποτα καθολικά σε καμία έκφανση της ζωής. Πάντα μαθαίνεις κάτι καινούργιο και αυτό είναι και το ωραίο. Ο Παναγιώτης είναι ένας μικρός άγγελος. Έχει τη δική του προσωπικότητα. Τα αδέρφια του τον προσέχουν όσο μπορούν και όσο έχουν χρόνο. Ο μεγάλος μου γιος διαβάζει πολύ, έχει πολλές δραστηριότητες, οι κόρες μου όταν είναι εδώ τον προσέχουν. Είναι όλα ωραία. Πάντα σου λείπουν τα παιδιά σου αλλά, όταν είναι ευτυχισμένα, είσαι κι εσύ καλά» ανέφερε για τον Μάξιμο, την Αλεξάνδρα και την Αμαλία Κωστοπούλου.

Μπαλατσινού: «Δε νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά. Θα είμαι πολύ μεγάλη»

Το ενδεχόμενο να τη δούμε να επιστρέφει τηλεοπτικά ακύρωσε η Τζένη Μπαλατσινού ξεκαθαρίζοντας πως πλέον αυτό δεν είναι κάτι που βρίσκεται στις προτεραιότητές της.

«Τηλεοπτικά δε νομίζω να με ξαναδείτε. Για τα επόμενα χρόνια δε νομίζω να κάνω κάτι τηλεοπτικά και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη για την τηλεόραση. Μέχρι πριν λίγο καιρό είχα κάποιες προτάσεις αλλά είναι άλλες οι προτεραιότητές μου αυτή τη στιγμή» είπε η πρώην παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top