Τα κλάματα της Δέσπως Διαμαντίδου στον αρραβώνα Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για τη θυελλώδη σχέση του ζευγαριού

Ο έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήταν θυελλώδης. Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του ελληνικού κινηματογράφου και ακόμη και σήμερα που και οι δυο έχουν «φύγει» από τη ζωή συνεχίζουν να απασχολούν.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο έρωτας με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και ο άγνωστος γάμος

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος έχει επιμεληθεί τις βιογραφίες πολλών αστέρων, μίλησε γι’ αυτή τη σχέση. «Έχω γράψει τόσα βιβλία αλλά πάντα η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και τον Δημήτρη, στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα. Η Αλίκη θα πουλάει πάντα, οι σημερινές γενιές μεγαλώνουν με τις ταινίες της και με ρωτάνε πολύ συχνά για αυτήν πράγματα. Με έβαλαν στο σπίτι τους. Φίλος με τον Παπαμιχαήλ έγινα βέβαια μετά τον θάνατο της Αλίκης, γιατί δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους δύο», είπε στη «Super Κατερίνα».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ τότε δε μιλούσαν»

Όταν Αλίκη και Δημήτρης Συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία Η Αλίκη στο ναυτικό

Όταν Αλίκη και Δημήτρης Συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία Η Αλίκη στο ναυτικό /  φωτογραφία finos film

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πώς αντέδρασε η Δέσπω Διαμαντίδου, η οποία ήταν ζευγάρι με τον Παπαμιχαήλ πριν την Αλίκη, όταν έμαθε για τον αρραβώνα τους. 

«Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δε λέγονται. Υπήρχε και μία αντιπαλότητα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα. Πέρασαν και οι δύο στο Εθνικό συμμαθητές. Εκείνος τότε δεν είχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Αλίκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου.

Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν. Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε. Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της».

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Δέσπο Διαμαντίδου στα βραβεία Κοτοπούλη το 2008/ φωτογραφία NDP

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Δέσπω Διαμαντίδου στα βραβεία Κοτοπούλη το 2008/ φωτογραφία NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top