Masterchef 2023: Ο καλύτερος Pastry Chef στον κόσμο στο αποψινό επεισόδιο!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Tον Antonio Bachour, τον καλύτερο Pastry Chef παγκοσμίως υποδέχεται απόψε το MasterChef 2023.

Κρίσιμο επεισόδιο στο MasterChef 2023 - Ποιος θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ

Antonio Bachour

H κάμερα του Breakfast@Star συνάντησε πριν λίγες μέρες τον διάσημο pastry chef στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέδωσε MasterClass στο Cooking Workshop Consulting.

Oι συμμετέχοντες του τριήμερου σεμιναρίου της CWC PRO Pastry Chef Studies είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού και το Portfolio τους, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.

Ποιος είναι ο Antonio Bachour

Ο Antonio Bachour μεγάλωσε στο Πουέρτο Ρίκο και λάτρεψε τη ζαχαροπλαστική από τη νεαρή ηλικία, καθώς πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς του. 

Αφιέρωσε τα πρώτα χρόνια του για να βελτιώσει τις δεξιότητές του στο Πουέρτο Ρίκο ως ζαχαροπλάστης, ενώ αναζητώντας ένα νέο μέρος για να συνεχίσει, το 2001 πήγε στις ΗΠΑ στο Miami Beach, όπου δούλεψε ως αρχιζαχαροπλάστης σε πασίγνωστο εστιατόριο.

Τον Απρίλιο 2011 ο Bachour εκπαιδεύτηκε στη Γαλλία με τον γνωστό σεφ Philippe Givre και το ίδιο έτος επιλέχθηκε ως ένας από τους «Τοπ 10 ζαχαροπλάστες» στην Αμερική.

Ο Bachour ανακηρύχθηκε ξανά, ως ο καλύτερος pastry chef στον κόσμο (2022) και οι η τιμή των παικτών του MasterChef για τη γνωριμία τους μαζί τους είναι τεράστια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top