Βάσω Λασκαράκη: Απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Γερονικολού

Αυτή είναι σήμερα η σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βάσω Λασκαράκη στο περιοδικό OK!, μιλώντας, ανάμεσα σε άλλα, για τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και στο αν θα συνεργαζόταν με τη σύντρόφο του, Κατερίνα Γερονικολού

Η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφίζει την κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη στην Κρήτη

«Με τον πρώην σύζυγο σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνετε ούτως ή άλλως πλάνα ζωής καθώς έχετε μια κόρη. Κάνετε και καλλιτεχνικά πλάνα;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την ηθοποιό να απαντάει: «Νομίζω πως δε θα σχεδιάσουμε να παίξουμε μαζί. Αν το φέρει η δουλειά, γιατί έχω μάθει να λέω "Ποτέ μη λες ποτέ", ναι, γιατί όχι; Όπως και στο σίριαλ φέτος είχα κλείσει εγώ όταν πρότειναν στον Γιάννη να κάνει συμμετοχή. Αν κι ο Γιάννης δεν παίζει στην ιστορία της δικής μου Μαίρης, αλλά σε εκείνη της Νίκης Λάμη, οπότε δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν είμαστε σε τεράστια αγορά, οπότε προφανώς και γίνονται προτάσεις και στους δύο για ίδιες δουλειές».   

Η Βάσω Λασκαράκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Βάσω Λασκαράκη απάντησε και στον αν το πρώην ζευγάρι συναντιέται μαζί με τους συντρόφους τους. «Δε θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, αλλά φυσικά θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Υπάρχει η κόρη μας, η Εύα και είναι αυτό που λέει και η ταινία Όλα για την Εύα. Όταν υπάρχουν παιδιά, όλοι πρέπει να συμβιώνουν καλά. Ειδικά όταν βλέπεις πως τα χειρότερα είναι δίπλα μας, το αν θα παίξω με τον Γιάννη ή όχι, ή αν θα φάμε όλοι μαζί, είναι το λιγότερο», απάντησε. 

Τσιμιτσέλης: «Έχω πολύ καλή συνεννόηση με τη Βάσω για την κόρη μας»

Σε μια ακόμα πιο τολμηρή ερώτηση, η ηθοποιός απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Κατερίνα Γερονικολού, την τωρινή σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη. «Όπως σου είπα, η αγορά στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή, οπότε εν δυνάμει όλοι θα συνεργαστούμε με όλους. Αν είναι μια πολύ καλή δουλειά, εξετάζεις τι έχεις να χάσεις και τι να κερδίσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ενσταντανέ για ερωτευμένους στο Instagram!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ενσταντανέ για ερωτευμένους στο Instagram! /Φωτογραφία Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top