«Αυτοί που ικανοποιούνται ή αυτοϊκανοποιούνται ποσώς με ενδιαφέρει!»

Η ατάκα γνωστού ηθοποιού που θα συζητηθεί

Δείτε τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καζάκου στην εκπομπή του Mega

Είναι ο γιος δυο από τους σημαντικότερους ηθοποιούς που πέρασαν από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Όπως ήταν αναμενόμενο το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, κι ο γιος της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου ασχολήθηκε επίσης με την υποκριτική

Καζάκος: Η απίστευτη ιστορία για τη γέννησή του - «Θα με κρύβανε!»

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο που μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει λάβει κατά καιρούς για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του Βασιλική Μακρή

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά για τη Βασιλική Μακρή και τον Κωνσταντίνο Καζάκο

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά για τη Βασιλική Μακρή και τον Κωνσταντίνο Καζάκο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δε με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Αυτοί που ικανοποιούνται ή αυτοϊκανοποιούνται ποσώς με ενδιαφέρει. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», δήλωσε σχετικά.  

Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή: Για shopping με παρόμοιο look!

Ο επιτυχημένος ηθοποιός παραδέχτηκε πώς αρνήθηκε μια μεγάλη πρόταση στην Αμερική προκειμένου να κάνει και εκεί τη φωνή του Ντόναλντ Ντακ που ακούμε όλοι στα κινούμενα σχέδια. «Είμαι η φωνή του Ντόναλντ Ντακ. Μου είχαν κάνει πρόταση να πάω στην Αμερική κι αρνήθηκα γιατί έπαιζα Σαίξπηρ στην Ελλάδα. Δε σκέφτηκα ότι θα μπω στην Disney και θα κάνω χιλιάδες πράγματα», αποκάλυψε. 

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος κληρονόμησε το ταλέντο από τη μητέρα του Τζένη Καρέζη και τον πατέρα του, Κώστα Καζάκο

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος κληρονόμησε το ταλέντο από τη μητέρα του Τζένη Καρέζη και τον πατέρα του, Κώστα Καζάκο

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ταμπέλα του «γιου της Καρέζη και του Καζάκου» αλλά και στην κόρη του, Τζένη Καζάκου: «Ακόμα ακούω σχόλια “ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη”. Το έχω αποδεχτεί γιατί οι γονείς μου είναι άτομα που και ο κόσμος τους αγάπησε πολύ». 

Κωνσταντίνος & Τζένη Καζάκου: Πατέρας και κόρη στο θέατρο μετά τα δύσκολα

Για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δήλωσε: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς τόσο πολύ. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top