Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή: Για shopping με παρόμοιο look!

To ζευγάρι έκανε βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η σύντροφός του, Βασιλική Μακρή πήγαν βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και είχαν παρόμοιο look!

Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή: Για shopping με παρόμοιο look!

Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή

Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η αγαπημένη του, Βασιλική Μακρή είναι μαζί δύο χρόνια περίπου, Πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο θέατρο, όταν οι δυο τους συμμετείχαν στη μουσική παράσταση «Όμορφη πόλη» και πλέον είναι αχώριστοι.

Ο ηθοποιός σε μία σπάνια εξομολόγησή του στο περιοδικό Hello!, είχε πει για τη σύντροφό του: «Δε μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή αλλά ούτε και την κρύβω. Αυτό  που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Είμαι με τη Βασιλική και είμαστε πολύ καλά μαζί».

Εκείνη πάλι σε συνέντευξή της είχε αρκεστεί να πει στη Real Life για τη σχέση τους: «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι με χιούμορ και κάπως με έναν δικό μας τρόπο, όταν έρχονται τα σκούρα, τα συζητάμε ή και δεν τα συζητάμε, όμως τα φτιάχνουμε. Είναι σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις ή και να μη μιλήσεις με έναν άνθρωπο και αυτό να είναι ΟΚ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top