«Δεν ταιριάζουν ως ντουέτο ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά»

Όσα είπε για την παρουσιάστρια γνωστός κριτικός

Δείτε όσα είπε ο γνωστός κριτικός στην εκπομπή του Alpha

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Τζένη Μελιτά και την παρουσίαση της Eurovision μίλησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα. Επιπλέον, εξέφρασε και την άποψή του για το φετινό τραγούδι της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Τριανταφυλλίδης: Συνέχεια στην κόντρα με Αρναούτογλου με νέα δήλωση 

Στη συνέχεια της «κόντρας» του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο γνωστός κριτικός σχολίασε: «Προφανώς με ξέρει πολύ καλά. Με παρακολουθεί; Αυτή είναι η θέση του. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, όταν λέμε για την δουλειά ενός ανθρώπου ή για έναν άνθρωπο μέσα στη δουλειά του, να λέμε ότι έχει κάτι προσωπικό. Το να μη σου αρέσει η δουλειά του, δεν υπάρχει σαν περίπτωση, είναι απίθανο. Πρέπει να υπάρχει κάτι από παλιά... Δεν τον έχω γνωρίσει τον Αρναούτογλου από κοντά. Όταν είχε ξεκινήσει, έλεγε και σχεδόν καμάρωνε ότι είναι ένα παιδί χωρίς μόρφωση και παιδεία. Το να είναι κανείς αυτοδημιούργητος είναι προς τιμήν του». 

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης συχνά τα λέει έξω από τα δόντια... 

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης συχνά τα λέει έξω από τα δόντια... 

Σε ερώτηση για το αν του άρεσε το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας ο Βίκτωρ Βέρνικος, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης απάντησε αρνητικά: «Όχι, δε μου άρεσε. Το ελληνικό, το ελβετικό και το κυπριακό μοιάζουν μεταξύ τους. Το ελληνικό, είναι ένας έφηβος 16 χρονών που εκφράζει τον πόνο του, που είναι ο πόνος ενός 16χρονου, που πιστεύει ότι όλος ο κόσμος θα γκρεμιστεί επειδή δεν τον θέλει μια κοπέλα ή για πιο ασήμαντα πράγματα. Όλοι οι έφηβοι έχουν αυτό το δραματικό στοιχείο».   

Τζένη Μελιτά: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Καπουτζίδη για την Eurovision»

Η Τζένη Μελιτά κι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι του γούστου του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Η Τζένη Μελιτά κι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι του γούστου του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Για την Τζένη Μελιτά και το γεγονός ότι θα σχολιάσει τη φετινή Eurovision είπε: «Η Τζένη Μελιτά δεν ξέρω πόσο καλή θα είναι, πόσο καλά το ξέρει και παθιάζεται. Ελπίζω να είναι εντάξει. Ωραίο κοριτσάκι είναι, αλλά ξέρεις στην Eurovision δεν έχει σημασία πόσο ωραίο κοριτσάκι ή ωραίο αγοράκι είσαι. Είναι η φωνή σου. Ελπίζω να έχει μελετήσει καλά. Στην εκπομπή με τον Σεργουλόπουλο δε με έχει ενθουσιάσει και νομίζω ότι δεν ταιριάζουν σαν ντουέτο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top