Χρήστος Δάντης: Η διαφορά ηλικίας με την Ασημίνα & το ενδεχόμενο 5ου γάμου

«Με τρόμαξε στην αρχή που είχα έλξη για νεότερο άνθρωπο»

Ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή Έλεος

Τα τελευταία 4 χρόνια ο Χρήστος Δάντης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχτηκε δημόσια πως είναι… καψούρης και πως θαυμάζει τη σύντροφό του με την οποία ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Πρώην σύζυγος Χρήστου Δάντη: «Έχω γνωρίσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου»

Ο Χρήστος Δάντης με τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Χρήστος Δάντης με τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Θα είναι ψέμα αν πω ότι δεν είμαι καψούρης με την Ασημίνα. Είμαστε καλά. Θα κλείσουμε τα τέσσερα χρόνια σε λίγο καιρό. Η σχέση μας έγινε γνωστή πέρυσι. Τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα… Δε χαμπαριάζει τίποτα», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Έλεος».

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Με λευκό μπικίνι η αθλήτρια σε παραλία της Αττικής

Η διαφορά ηλικίας και το ενδεχόμενο ενός 5ου γάμου

Χαλαρός και άνετος ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας με την Ασημίνα, μιας και είναι μικρότερή του κατά 33 χρόνια. Βέβαια, ο ίδιος παραδέχτηκε πως αρχικά σοκαρίστηκε όταν ένιωσε έλξη για νεότερο άνθρωπο.

«Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια. Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό με τρόμαξε εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο. Αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις» πρόσθεσε.

Ο Χρήστος Δάντης με τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου

Άραγε ο Χρήστος Δάντης σκέφτεται να παντρευτεί για 5η φορά; «Έχω κάνει τέσσερις γάμους. Δεν το έχουμε σκεφτεί αλλά δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Πάντα υπάρχει λόγος για γάμο. Και η συμβίωση γάμος είναι αλλά απλώς το επισημοποιείς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top