Πρώην σύζυγος Χρήστου Δάντη: «Έχω γνωρίσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου»

Ήταν παντρεμένοι τη δεκαετία του '90

Δείτε όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια στο Happy Day

Τη δεκαετία του '90 ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του ελληνικού τραγουδιού, με τον γάμο τους να κρατάει λίγα χρόνια.

Χρήστος Δάντης: Oι τρυφερές ευχές στην Ασημίνα μετά τον τσακωμό τους

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε στο Happy Day για τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Δάντη και τη σχέση του με την τελευταία του σύντροφό, Ασημίνα Χατζηανδρέου, την αθλήτρια που συμμετέχει στο Survivor All Star.

«Τυχαία είδα τον Χρήστο Δάντη μετά από δέκα χρόνια. Ήμουν σε μια κολλητή μου στο μπαλκόνι και πέρασε ο Χρήστος από κάτω, σταμάτησε, κόρναρε, με είδε και ανέβηκε πάνω και τα είπαμε. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχω γνωρίσει την Ασημίνα, μια χαρά κορίτσι είναι, γλυκύτατο», ανέφερε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Στο J2US είμαι πιο θετική από οποιοδήποτε άλλο πρότζεκτ».

Μια από τις μεγάλες επιτυχίες της Λίτσας Γιαγκούση είναι το Όταν βλέπω αεροπλάνο

Μια από τις μεγάλες επιτυχίες της Λίτσας Γιαγκούση είναι το Όταν βλέπω αεροπλάνο

«Από το ξεκίνημα μου στο τραγούδι είχα προβλήματα, έλεγα πέντε τραγούδια κι έκλεινα γιατί δεν είχα διάφραγμα. Είχα πάθει κρίση λαβύρινθου, κόντεψα να πεθάνω. Άρχισαν να γυρίζουν όλα, εμετούς… και πήγα στο νοσοκομείο», εξομολογήθηκε ανάμεσα σε άλλα για την πορεία της στο τραγούδι.

Χρήστος Δάντης: Με ποια πρώην σύζυγό του θα συνεργαστεί ξανά;

Τι κι αν έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, ο Χρήστος Δάντης κι η Λίτσα Γιαγκούση έχουν τις καλύτερες σχέσεις

Τι κι αν έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, ο Χρήστος Δάντης κι η Λίτσα Γιαγκούση έχουν τις καλύτερες σχέσεις /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μιλώντας για τα διάφορα... τραγελαφικά που της έχουν συμβεί στις πίστες, αποκάλυψε: «Τραγουδούσα με κλειστά τα μάτια κι όπως τα ανοίγω βλέπω ένα τραπέζι να έρχεται κατά πάνω μου. Έκανα πίσω, αλλιώς θα με σκότωνε. Μια γαρδένια με συρματάκι με χτύπησε στο μάτι και ξαφνικά πλημμύρισα στο αίμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top