«Είσαι πιο όμορφη από ποτέ» - Η συνέντευξη του Συρίγου στη Ζουγανέλη

Η τραγουδίστρια και ο δημοσιογράφος είναι πλέον ζευγάρι

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Οι δυο τους είχαν μία τρυφερή φιλία που εξελίχθηκε σε δυνατό έρωτα. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν συναντηθεί και τηλεοπτικά πριν από περίπου έναν χρόνο όταν ο δημοσιογράφος είχε πάρει συνέντευξη στην τραγουδίστρια για την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». 

«Στα μάτια τα δικά μου είσαι πιο όμορφη από ποτέ», είχε πει ο Νίκος Συρίγος στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην αρχή της συνέντευξης και εκείνη τον ευχαρίστησε. 

Αποκάλυψη για Ζουγανέλη - Δημητρίου: «Είχαν χωρίσει έναν χρόνο πριν»

«Κάθε φορά που περνάω μια προσωπική αναστάτωση, νιώθω ανασφάλεια. Μου φαίνονται αστείες οι φήμες για εγκυμοσύνη. Ίσως επειδή ήμουν εργένισσα, πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για αυτόν τον λόγο. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια. Δεν είμαι αρκούδα», είχε εξομολογηθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Νίκο Συρίγο, ο οποίος την είχε ρωτήσει και για μία δήλωση του τότε συζύγου της, Σπύρου Δημητρίου περί ζήλιας.

Νίκος Συρίγος: Η συνέντευξη που είχε πάρει από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η συνέντευξη είχε πραγματοποιηθεί το 2021 όταν η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον Σπύρο Δημητρίου. Τότε κανείς από τους δυο δεν γνώριζε τι τους επεφύλασσε το μέλλον.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top