Αποκάλυψη για Ζουγανέλη - Δημητρίου: «Είχαν χωρίσει έναν χρόνο πριν»

Τι είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τη νέα σχέση της τραγουδίστριας

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος έχουν έρθει κοντά, μετά το διαζύγιο της ερμηνεύτριας από τον Σπύρο Δημητρίου.

Ζουγανέλη - Δημητρίου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου / Φωτογραφία: NDP

Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες, όταν έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού, η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day είχε αποκαλύψει πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της με έναν άνθρωπο του χώρου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Είναι ζευγάρι;

Το πρωί της Τρίτης, η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε ότι το άτομο για το οποίο μιλούσε ήταν ο Νίκος Συρίγος και ξεκαθάρισε ότι ο γάμος της τραγουδίστριας με τον δικηγόρο είχε τελειώσει τουλάχιστον έναν χρόνο πριν. 

«Είχα πει ότι είναι κάποιος με τριπλή ιδιότητα, είναι δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός, συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου. Ήταν μια σχέση που εξελισσόταν. Δε μίλησα ποτέ για τρίτο πρόσωπο. Ήταν μια σχέση με τον Σπύρο Δημητρίου που είχε τελειώσει έναν χρόνο πριν σχεδόν. Όχι τότε που το μάθαμε όλοι», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Σεβαστήκαμε το ότι η Ελεωνόρα και ο Νίκος δεν ήθελαν να δημοσιευτεί ακόμη», είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος / Φωτογραφία: Instagram

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top