Μαρία Παπαλάμπρου: «Η 18χρονη κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ»

Τι είπε η ηθοποιός στο star.gr για τον θάνατο του συζύγου της

Η Μαρία Παπαλάμπρου αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Μέχρι σήμερα ο ρόλος της ως «Νάνσυ» στη σειρά του ΑΝΤ1 Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, αποτελεί σημείο αναφοράς για την ίδια.

Μιλώντας στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη, εξήγησε τον λόγο που έφυγε από την Ελλάδα στο απόγειο της καριέρας της, για να ζήσει μόνιμα στη Γερμανία. Όταν αναφέρθηκε στον σύζυγό της, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, η συγκίνησή της ήταν εμφανής. 

Μαρία Παπαλάμπρου: Το σοβαρό τροχαίο, το θαύμα που έζησε κι η χηρεία

Η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου σήμερα

Από τη Νομική στην υποκριτική 

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, αποκάλυψε ότι ήθελε να γίνει δικηγόρος κι έτσι λοιπόν μαζί με την υποκριτική, σπούδασε και Νομική, ακολουθώντας μάλιστα και τα δύο επαγγέλματα στα πρώτα της βήματα: «Παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω δικηγόρος, δικηγόρος ήταν κι ο μπαμπάς μου κι είχα αποφασίσει να σπουδάσω Νομική. Στη Γ’ Λυκείου και παίζοντας σε θεατρικές παραστάσεις του σχολείου ανακάλυψα ότι μου αρέσει η υποκριτική. Έτσι λοιπόν τα συνδύασα και τα δύο, το πρωί σπούδαζα στην Νομική και το απόγευμα πήγαινα στην υποκριτική σχολή».  

Μαρία Παπαλάμπρου: Όσα αποκάλυψε για τη ζωή της στο Βερολίνο

Μαρία Παπαλάμπρου: Ως «Νάνσυ» στη σειρά Και οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή υπήρξε το απόλυτο sex symbol στα 90s

Μαρία Παπαλάμπρου: Ως «Νάνσυ» στους Παντρεμένους υπήρξε το απόλυτο sex symbol στα 90s

Η όμορφη ηθοποιός το 2010 αποφάσισε να αφήσει τη χώρα μας και να ακολουθήσει στο εξωτερικό τον σύζυγό της, Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος ήταν γνωστός παραγωγός, μένοντας μόνιμα στο Βερολίνο. 

Ο σύζυγος της Μαρίας Παπαλάμπρου έφυγε από τη ζωή

«Ήταν μια απόφαση που την πήραμε σαν οικογένεια με τον άνδρα μου και την κόρη μου, που ήταν ακόμη πολύ μικρή. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του άνδρα μου, που ζούσε στο Βερολίνο, το θεώρησα μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα να δω κάτι άλλο στη ζωή μου και δη σε μια πόλη μαγική και πολύ καλλιτεχνική. Έμεινα δέκα χρόνια και επέστρεψα στην Ελλάδα, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού».

Μαρία Παπαλάμπρου: Δείτε πόσο της μοιάζει η 17χρονη κόρη της, Φαίδρα!

Η Μαρία Παπαλάμπρου με την κόρη της, Φαίδρα

Η Μαρία Παπαλάμπρου με την κόρη της, Φαίδρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το 2019 ο σύζυγός της «έφυγε» από τη ζωή και η ηθοποιός με συγκίνηση μίλησε για τον αγαπημένο της Τάσο: «Ήταν μια υπέροχη σχέση κι οικογενειακή ζωή. Είχαμε μια ζωή πολύ δεμένη, πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ γοητευτική. Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτά τα πολύ ωραία χρόνια μαζί του».

Το ζευγάρι απέκτησε μια πανέμορφη κόρη, την 18χρονη σήμερα Φαίδρα, που μοιάζει πολύ στη μαμά της και θέλει να ακολoυθήσει καριέρα στο μόντελινγκ: «Της Φαίδρας της αρέσει περισσότερο το μόντελινγκ από την υποκριτική, θέλει να ακολουθήσει τον χώρο της μόδας», αναφέρει περήφανα η ηθοποιός.

Μαρία Παπαλάμπρου: Ο θάνατος του συζύγου της και η αποκάλυψη για το GNTM

Η Μαρία Παπαλάμπρου με τον γνωστό σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια

Η Μαρία Παπαλάμπρου με τον γνωστό σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρία Παπαλάμπρου πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη παράσταση Ο Επισκέπτης μαζί με τους Μάνο Βακούση, Φώτη  Θωμαΐδη και  Δημήτρη Παπαδάτο σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης επιτυχίας η παράσταση θα πάρει παράταση μέχρι το Πάσχα.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στο σπουδαίο έργο του Ερίκ Eμμανουέλ Σμιτ σημειώνει: «Είναι ένα εξαιρετικό έργο που με γοήτευσε από την αρχή. Το θέατρο είναι γεμάτο και ο κόσμος φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις και όποιος δεν πρόλαβε να έρθει να μας δει η παράσταση έχει πάρει παράταση μέχρι το Πάσχα».

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 
Κάμερα: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top