Μαρία Παπαλάμπρου: Δείτε πόσο της μοιάζει η 17χρονη κόρη της, Φαίδρα!

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής

Πρόσφατη συνέντευξη της Μαρίας Παπαλάμπρου

Τη Μαρία Παπαλάμπρου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη 17χρονη κόρη της, Φαίδρα «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός. Μαμά και κόρη βρέθηκα στον Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων –Το μιούζικαλ».

παπαλαμπρου

Μαύρο δερμάτινο φόρεμα, μποτάκια και μαύρο παλτό φόρεσε η ηθοποιός στο Μέγαρο Μουσικής/ NDP

Η γνωστή ηθοποιός παρέα με την κόρη της, πόζαραν στους φωτογράφους και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι συγκλονιστική!

μαρια παπαλαμπρου κόρη

Η Φαίδρα έχει ξεπεράσει τη μητέρα της στο ύψος/ NDP

παπαλαμπρου κορη

μαρια παπαλαμπρου

Τόσο η Μαρία Παπαλάμπρου όσο και η Φαίδρα έχουν όμορφα, μεγάλα μάτια και γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Η Φαίδρα Αλεξοπούλου επέλεξε casual ντύσιμο και ελαφρύ μακιγιάζ όπως ταιριάζει στο νεαρό της ηλικίας της, ενώ η μητέρα της, ήταν chic όπως πάντα.

Μαρία Παπαλάμπρου: Ο θάνατος του συζύγου της και η αποκάλυψη για το GNTM

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου από τη ζωή αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα, των φίλων, των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή», είχε πει η Μαρία Παπαλάμπρου σε συνέντευξή της, ενώ είχε αναφερθεί και στη 17χρονη Φαίδρα, απαντώντας και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Ακόμα δεν έχει κατασταλάξει τι θέλει να κάνει, για το θέατρο δεν δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, την ενδιαφέρει όμως ο χώρος της μόδας και του μόντελινγκ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top