Όλγα Τρέμη: Η αντίδραση στην αποκάλυψη του Μικρούτσικου ότι είχαν σχέση

«Είναι μουδιασμένη και σοκαρισμένη» είπε δημοσιογράφος που της μίλησε

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον νεανικό του έρωτα με την Όλγα Τρέμη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όχι μόνο αποκάλυψε μία σχέση που είχε μείνει κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά προέβη και σε λεπτομέρειες.

Τι είπε ακριβώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη

Μετά την κυκλοφορία της επίμαχης συνέντευξης, πολλές Ελληνίδες παρουσιάστριες άσκησαν σκληρή κριτική στον Ανδρέα Μικρούτσικο, παίρνοντας το μέρος της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας.

Τσιμτσιλή για Μικρούτσικο: «Εμένα σαν γυναίκα με προσβάλλει και με σοκάρει» 

Όλγα Τρέμη - Ανδρέας Μικρούτσικος

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για όσα είπε στο περιοδικό «ΟΚ» ο διάσημος παρουσιαστής. 

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» ότι επικοινώνησε με την Όλγα Τρέμη, η οποία, όπως ανέφερε, είναι μουδιασμένη και σοκαρισμένη, ενώ δεν επιθυμεί να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα. 

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Άκουσα την Όλγα Τρέμη μουδιασμένη και σοκαρισμένη»

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Άκουσα την Όλγα Τρέμη μουδιασμένη και σοκαρισμένη»

«Δε θέλω να μιλήσω εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια. Το μόνο που θα σας πω, αυτό που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Εγώ που την ξέρω, δεν την άκουσα χαμογελαστή να διασκεδάζει. Είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει δεχτεί διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και δε θέλει περαιτέρω έκταση». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top