Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού: «Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική»

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός σε νέα της συνέντευξη

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη της Δώρας Χρυσικού στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η Δώρα Χρυσικού είναι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής, η οποία κοίταξε στα μάτια τον καρκίνο και τον νίκησε.

Χρυσικού: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη νίκη της στη μάχη με τον καρκίνο

Δώρα Χρυσικού: Η ηλικία, o αφορισμός και η μάχη με τον καρκίνο

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αυγή» εξήγησε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η διάγνωση. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, το πρόβλημα υγείας της διαπιστώθηκε τυχαία κατά τη διάρκεια εξωσωματικής. 

«Θεωρούσα πως είναι ταμπού να μην θέλεις παιδί. Εγώ, που τσαλαπατούσα τα ταμπού, είχα μπει σε μια διαδικασία να παντρευτώ, να γίνω μάνα», ανέφερε αρχικά σχετικά με το «ταμπού» να μη θέλει μια γυναίκα να τεκνοποιήσει και συμπλήρωσε «Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα. Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί που τελικά μάλλον δεν ήθελα. Έφυγε ένα βάρος τρομερό από πάνω μου. Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Αν ήθελα, και τώρα θα μπορούσα να έχω υιοθετήσει».

Οι ηθοποιοί της «Γης της Ελιάς» στην πρεμιέρα της παράστασης «Σέρρα - Η ψυχή του Πόντου» με τη Χρύσα Παππά / Φωτογραφία: NDP - Έλλη Πουπουλίδου

Οι ηθοποιοί της «Γης της Ελιάς» στην πρεμιέρα της παράστασης «Σέρρα - Η ψυχή του Πόντου» με τη Χρύσα Παππά / Φωτογραφία: NDP - Έλλη Πουπουλίδου

Ενώ σε άλλο σημείο η πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» θέλησε να περάσει το δικό της ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο κι άλλες σοβαρές ασθένειες.

«Ακόμα και μια γυναίκα που δεν έχει μαλλιά, φρύδια, μήτρα κι ωοθήκες μπορεί να είναι ποθητή κι έχει δικαίωμα στον έρωτα, να δώσει και να πάρει αγάπη και να έχει ένα παιδί ή και όχι. Οι ασθένειες σε βάζουν σε μια διαδικασία να βρεις εναλλακτικές. Σε βγάζουν από την μικροαστίλα. Πας με τον γκασμά κι ανοίγεις εσύ τον δρόμο»

«Ήμουνα χωρίς φρύδια, μαλλιά και πάλι αισθανόμουν ότι είμαι ποθητή από τον σύντροφό μου κι ότι ακόμα μπορούσα να βγω και να με φλερτάρουν. Πήγα κι έκανα μπάνιο με την τομή, δεν έβαλα ολόσωμο μαγιό επίτηδες και χωρίς μαλλιά, χωρίς να αλλάξω την εικόνα μου κι ήταν μεγάλη ανάσα αυτό το πράγμα για εμένα. Κυκλοφορούσα κανονικά με το μαντηλάκι μου γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω στην γυάλα. Δεν είχα κάνει κάτι κακό για να μπω στην γυάλα. Αυτό θέλω να φωνάξω: “Μην αφήσετε κανέναν κερατά να σας βάλει στην γυάλα”», τόνισε η Δώρα Χρυσικού. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top