Συγκλονίζει γνωστή φωτογράφος για τη μάχη της με τον καρκίνο

«Το κατάλαβα στον ύπνο μου, κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο σου»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ολυμπίας Κρασαγάκη

Έχει φωτογραφίσει τους περισσότερους Έλληνες celebrities, αλλά και πολλούς διεθνείς

Ολυμπία Κρασαγάκη: Η μάχη με τον καρκίνο - Έκοψε τα μαλλιά της

Ο λόγος για τη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη, που το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, όπου μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η δουλειά της Ολυμπίας Κρασαγάκη έχει αναγνωριστεί και διεθνώς!

Η δουλειά της Ολυμπίας Κρασαγάκη έχει αναγνωριστεί και διεθνώς!

«Ήθελα να μοιραστώ την περιπέτεια της υγείας μου, ενώ είναι κάτι που δεν το λένε πάρα πολλοί. Γνωρίζω πολλές γυναίκες που το κρατούν μυστικό ακόμη και στις ίδιες τις οικογένειές τους. Θέλω να μοιράζομαι τις χαρές και τις λύπες μου, οπότε δεν μπορούσα ούτε να το κρύψω ούτε να το κρατήσω κρυφό απέναντι στους ανθρώπους που θα συνεργαζόμουν. Δεν ήθελα να λέω ψέματα, ένιωσα μια ανακούφιση με το να το αποκαλύψω», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή μας εκεί που δεν το περιμένεις. Στον ύπνο μου το κατάλαβα, ήταν σαν να με τσίμπησε κάποιος και ξύπνησα κι ένιωσα κάτι στο στήθος. Έκανα εξετάσεις και το βρήκαμε. Να μη νιώθεις μόνος σου στον πόνο σου είναι πολύ σημαντικό. Τον πόνο σου δεν μπορεί κανείς να τον νιώσει, είσαι μόνο εσύ. Μπορείς να το μοιραστείς, αλλά ο άλλος δεν μπορεί να νιώσει πόσο πονάς», αποκάλυψε η καταξιωμένη φωτογράφος. 

Χειρουργήθηκε η Ολυμπία Κρασαγάκη: «Μου έδωσε πίσω τη ζωή μου»

 «Δεν ξέρω αν βρήκα εύκολα αυτή τη δύναμη. Μπορεί να δω ένα λουλουδάκι στον δρόμο και να πω "τι όμορφο είναι" και να πάρω από εκεί δύναμη. Δε συζητώ βεβαίως κι από τους δικούς μου ανθρώπους, το παιδί μου», συμπλήρωσε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

Συγκινητική ανάρτηση της Ολυμπίας Κρασαγάκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top