Παπαθεοδώρου: «Αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας Πέτρου - Ελισάβετ»

Τι είπε η μοναχή Ελισάβετ για τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο

Τους τελευταίους μήνες η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μπαίνει στα σπίτια μας ως δόκιμη μοναχή «Ελισάβετ» μέσα από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Οι σπουδές, η ζωή στο Λονδίνο και το Instagram

Η γλυκύτητα, η αθωότητα, η γαλήνη, αλλά και το χαμόγελό της μας έκανε να την ξεχωρίσουμε μέσα από τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση.

 

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε τον σκηνοθέτη σύντροφo της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Η όμορφη  ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και πώς προσέγγισε τον ρόλο της ως μοναχή Ελισάβετ;

Ελένη Μενεγάκη σε Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;»

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που πήγαμε μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου σε μοναστήρι, γιατί πριν πάω στο μοναστήρι, όλη αυτή η ιδέα του μοναστηριού και του μοναχισμού, με τρόμαζε λίγο. Δεν ήξερα καθόλου από αυτόν τον κόσμο. Όταν μπήκα στο μοναστήρι, όλες οι μοναχές ήταν φιλόξενες και άνοιξαν την αγκαλιά τους, είχαν αγάπη και μας βοήθησαν πολύ σε αυτό που πάμε να κάνουμε. Το πιο σημαντικό που έμαθα είναι ότι όσο διαφορετικός και αν είναι κάποιος από σένα, όσο διαφορετικά και αν ζει, είναι άνθρωπος και περνάει τα ίδια συναισθήματα που περνούν όλοι οι άνθρωποι, έχει τις ίδιες αγωνίες. Η Ελισάβετ είναι και αυτή ένας άνθρωπος», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Nομίζω ότι η πίστη ήταν ένας λόγος να καθίσω ως Φωτεινή και να σκεφτώ ποια είναι η σχέση μου με την πίστη, γιατί ήταν κάτι που δεν έχω κάνει προηγουμένως. Με άλλαξε λίγο αλλά εντάξει. Δε με έφερε πιο κοντά αλλά με έβαλε σε μία διαδικασία να σκεφτώ τι σημαίνει να πιστεύεις σε κάτι, τι είναι η πίστη. Όλοι οι άνθρωποι χρειάζεται να πιστεύουμε σε κάτι, είτε το λέμε Θεό είτε κάτι άλλο, ως ώθηση για να συνεχίσουμε να ζούμε τη ζωή μας».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως είχε κάποιες δεύτερες σκέψεις για τον ρόλο της Ελισάβετ, ενώ αποκάλυψε πως είχε κάνει δοκιμαστικά για τις Άγριες Μέλισσες και τον Σασμό. «Φυσικά, γιατί δεν έχω κάποια σχέση με τη θρησκεία και δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Ήξερα ότι θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και έρευνα για να μπω στον ρόλο. Είχα κάνει δοκιμαστικά για τις ”Άγριες Μέλισσες”» και για τον ”Σασμό”».

Η νεαρή πρωταγωνίστρια μίλησε για τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο υπογραμμίζοντας πως αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας της Ελισάβετ και του Πέτρου. «Aυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα, στην Αυξεντία τη θεία της, θα βρει συμπαράσταση. Δεν την πιέζει η Αυξεντία μετά χαλαρώνει λίγο ο Πέτρος. Θα δούμε όμως, γιατί δε θα τον ενδιέφερε το δράμα εάν δεν άλλαζε συνέχεια γνώμη η Ελισάβετ. Νομίζω θα εκνευριστούμε πολύ με τον Πέτρο. Θα δούμε τι θα κάνει ο Πέτρος!Νομίζω έχει φθάσει σε ένα πολύ ωραίο σημείο η σχέση τους, για να τον εμπιστευθεί η Ελισάβετ και να προχωρήσει, αλλά κάτι θα πάει λίγο στραβά. Παρακολουθώ τα σχόλια στο Twitter, όταν παίζει η σειρά. Πολλά μάλιστα τα στέλνω στον «Γεράσιμο» και μου λέει «ωχ, με κράζουν», αλλά του λέω ότι παίζει καλά τον ρόλο του. Θέλω στον επόμενο ρόλο μου να παίξω κάτι κόντρα, μία δολοφόνο. Ή κωμωδία, αλλά είμαι πιο πολύ του δράματος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top