Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Λύγισα, έβαλα τα κλάματα»

Η απάντησή της για τον τραυματισμό της

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου / Βίντεο Mega

Για τον τραυματισμό της λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Σπυροπούλου: Η διατροφή που ακολουθεί μετά τη γέννα - Έχασε 16 κιλά

Στις 3 Ιανουαρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον οποίο σε λίγους μήνες θα βαπτίσουν «Βλάσση». Όμως λίγες ημέρες αργότερα, η όμορφη παρουσιάστρια έπαθε κάταγμα στο πόδι, μετά από μια απρόσεκτη κίνηση.

 

Όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια, ο τραυματισμός αυτός την «καθήλωσε», καθώς ο γιατρός της τής συνέστησε να να μείνει σε ακινησία για ενάμιση μήνα.  Η ίδια μίλησε για τη στιγμή που συνειδητοποίησε στο νοσοκομείο ότι ο τραυματισμός δεν ήταν τελικά τόσο ασήμαντος, όπως αρχικά η ίδια είχε εκτιμήσει, κάτι που τη «λύγισε».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έπαθε κάταγμα στο πόδι

Ενάμιση μήνα ακινησία συνέστησε ο γιατρός στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το κάταγμα /Φωτογραφία Instagram

«Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά “θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα”, εκεί λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο νέο της Q&A στο instagram και συνέχισε: 

Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας, μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι η λεχώνες είμαστε – είστε είναι πολύ ευαίσθητες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».

«Εννοείται αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό, τι έχω. Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές», κατάληξε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε για τον τραυματισμό της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top