Βόμβα! Παντρεύεται ο Πικέ τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία!

Ο Πικέ δεν είχε παντρευτεί με τη Σακίρα

Έχουν περάσει μόλις οκτώ μήνες από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα χωρίζουν. Όμως ο ποδοσφαιριστής δεν έχασε χρόνο, αφού ήδη ετοιμάζει τον γάμο του με την Κλάρα Κία! Βέβαια, όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, είχε παράλληλα σχέση με το μοντέλο, όσο δηλαδή έμενε στο ίδιο σπίτι με την τραγουδίστρια και τα παιδιά τους. Σίγουρα είναι μαζί από το 2021, αφού τους πρόδωσαν οι κάμερες. 

Σακίρα: Bίντεο του 2021 που δείχνει τη νυν σύντροφo του Πικέ στο σπίτι τους

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του περιοδικού «Fiesta», ο Πικέ και η Κλάρα συζητούν το θέμα του γάμου, καθώς είναι επιθυμία της Κλάρα Κία. Η συζήτηση έγινε σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη και μάλιστα παρόντες ήταν οι μάρτυρες που ενδέχεται να τους παντρέψουν. Το ραντεβού είχε διαρκέσει πάνω από δύο ώρες, με τον Πικέ και την Κλάρα Κία να είναι προσεκτικοί.

«Μίλησαν για το πώς η Κλάρα θα ήθελε να παντρευτεί κάποια στιγμή στη ζωή της. Λαμβάνοντας υπόψη την καριέρα του Πικέ και τον μεγάλο αριθμό των οπαδών του, η Κλάρα θέλει έναν ιδιωτικό γάμο, με τις οικογένειές τους να είναι παρούσες», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Σακίρα: «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου», τραγουδά, σφουγγαρίζοντας!

Η 23χρονη Κλάρα Κία και ο Πικέ αποκάλυψαν τη σχέση τους στα μέσα του 2022, μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του με τη Σακίρα.

Παρά το γεγονός ότι o ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια πέρασαν 12 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει τον Μίλαν και τον Σάσα, οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ. «Ο γάμος με τρομάζει», είχε δηλώσει η Σακίρα στο παρελθόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top