Βασίλισσα Ράνια: Εκθαμβωτική στο bachelor party της κόρης της!

Η πριγκίπισσα Ιμάν ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη

Η πριγκίπισσα Ιμάν, η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας και του βασιλιά Αμπντάλα Β'. ετοιμάζεται να παντρευτεί την Κυριακή 12 Μαρτίου τον ελληνικής καταγωγής, Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη, ο οποίος είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας από την Άνδρο. 

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας παντρεύεται Έλληνα εφοπλιστή

Το βράδυ της Τρίτης, η πριγκίπισσα έκανε ένα τύπου bachelor party που στην Ιορδανία το αποκαλούν Henna party! Μαμά και κότρη έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους!

Στην Ιορδανία οι νύφες κάνουν το henna party της και όπως χαρακτηριστικά έγραψε η βασίλισσα Ράνια: «Φροντίσαμε τη νύφη και τη γεμίσαμε με αγάπη και όλη η οικογένεια ήταν εκεί. Η χαρά μας ολοκληρώθηκε με τη νύχτα Henna της Ιμάν. Τόση αγάπη μαζί με φίλους και οικογένεια».

H Iμάν φόρεσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα με κεντήματα και μακριά μανίκια καμπάνα, ενώ στη μέση της φόρεσε τη ζώνη που φορούσε ως νύφη η μητέρα της. 

Η βασίλισσα Ράνια, φόρεσε ένα royal μπορντώ μάξι μαντό με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος και κεντημένα κρύσταλλα. Από μέσα φόρεσε ένα λιλά φόρεμα. Οι γόβες με πέτρες ήταν στην ίδια απόχρωση.

Βασίλισσα Ράνια: Εκθαμβωτική στο bachelor party της κόρης της!

Τι είναι τo henna party - Ένα παλιό έθιμο της Ιορδανίας

Κάποτε το henna party θεωρούταν απαραίτητο κομμάτι της νυφικής τελετουργίας και καλλωπισμού, ενώ πλέον πολλές νύφες παρακάμπτουν την παράδοση και ακολουθούν την τάση του bachelor party.

Η νύχτα του henna party ήταν μια θλιβερή περίσταση καθώς η νύφη προετοιμαζόταν να αφήσει το οικογενειακό της σπίτι και να μετακομίσει στο νέο της σπίτι με τον γαμπρό, τον οποίο δεν είχε επιλέξει στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Σήμερα είναι διαφορετικά και οι τελετουργίες είναι απλώς ένας τρόπος διατήρησης της παράδοσης. 

Για το συγκεκριμένο πάρτι, η Henna προετοιμάζεται για τη νύφη σε ένα δίσκο με αρωματικά λάδια και διακοσμείται με λουλούδια και κεριά ενώ παλιά υπήρχε και τελετουργικό χορού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι φίλες της νύφης δημιουργούσαν σχέδια στα χέρια και τα πόδια της, που μπορεί να είναι το πρώτο γράμμα του ονόματος του γαμπρού ή όμορφα σχέδια με καμπύλες γραμμές και λουλούδια.

Η henna χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό στην αρχαία Αίγυπτο και την Ινδία ως μια μορφή προσωρινού τατουάζ για θρησκευτικές τελετές, γαμήλια φεστιβάλ και για απλή διακόσμηση σώματος, ακόμη και για τη βαφή μαλλιών. Οι νύφες συνήθως διακοσμούν τα χέρια και τα πόδια τους ως μέρος των γαμήλιων τελετουργιών.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top