Σοφία Αλιμπέρτη: Η... παρέμβαση στη συνέντευξη του γιου της, Good Job Nicky

Έτσι περιέγραψε τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο

Δείτε τη συνέντευξη του Good Job Nicky στην εκπομπή Ελένη

Μια απρόσμενη «έκπληξη» περίμενε τη Σοφία Αλιμπέρτη, αφού ο γιος της που κάνει καριέρα με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky, ζήτησε τη βοήθεια της την ώρα που μιλούσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Αλιμπέρτη: Δείτε τη να δακρύζει σε συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

Ο Good Job Nicky ή αλλιώς Νικόλας Βαρθαρκούρης, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τη μουσική, τα όνειρα και την οικογένειά του.

Ο Good Job Nicky ζήτησε τη βοήθεια τηλεφώνου από τη μητέρα του!

Ο Good Job Nicky ζήτησε τη βοήθεια τηλεφώνου από τη μητέρα του!

«Προσπαθώ να είμαι σαν τον αδερφό μου τον Μιχαήλ, αλλά αποτυγχάνω ασύστολα. Άμα εγώ έχω κάτι να προσφέρω σαν χιούμορ και συναίσθημα, ο Μιχαήλ έχει άλλο τόσο. Ο Μιχαήλ είναι η πυξίδα μου, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου. Έχει συμπαντική σημασία για εμένα», ανέφερε αρχικά ο νεαρός μουσικός.

Μιλώντας για την καλλιτεχνική του ταυτότητα, δήλωσε: «Το Good Job Nicky ένιωσα την ανάγκη να το πω πρώτα εγώ σε εμένα, προτού εκτεθώ και μετά να το πείτε εσείς. Είναι προνόμιο να τραγουδάς είτε για δύο άτομα είτε σε 20.000. Θέλω να απομυθοποιήσω την απόσταση μεταξύ ακροατή και καλλιτέχνη». 

Σοφία Αλιμπέρτη για Τέμπη: «Με τσάκισε… Πονάω, είμαι μάνα, ταυτίζομαι»

«Ο πατέρας μου κι η μητέρα μου είναι απλοί. Δεν τους άγγιξε το “Είσαι θεός, είσαι θεά”. Είναι ταπεινοί. Τον μπαμπά τον περιγράφω ως έναν ψαρά που έτυχε να έχει καλή φωνή. Όλοι ήξεραν τον “Γιάννη” κι όχι τον “Πάριο”. Εκπομπές της μητέρας μου δεν έβλεπα. Έχω το καλύτερο σόου στο σπίτι. Είναι σούργελο», είπε αναφερόμενος στους γονείς του.

Ο Γιάννης Πάριος με τον γιο του Νικόλα, γνωστός ως Good Job Nicky

Ο Γιάννης Πάριος με τον γιο του Νικόλα, γνωστό ως Good Job Nicky /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε ερώτηση για το ποιο τραγούδι ερμήνευσε για πρώτη φορά, ο Good Job Nicky έκανε μια παύση και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του, για να τη ρωτήσει, βάζοντάς τη σε ανοιχτή ακρόαση. Τότε, η Σοφία Αλιμπέρτη απάντησε: «Το πρώτο τραγούδι που είπε ο Νικόλας ήταν το Ο άγγελος μου της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Το σιγοτραγουδούσαμε στον δρόμο για το σχολείο. Ήταν περίπου έξι ετών».

Τέλος, ο νεαρός καλλιτέχνης είπε πως τα τραγούδια του πατέρα του δεν τα τραγουδάει πολύ, καθώς δεν αγγίζονται, είναι ιερά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top