Αλιμπέρτη: Δείτε τη να δακρύζει σε συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

Ήταν το highlight της βραδιάς

Ο Good Job Nicky εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διαγωνισμό - Βίντεο από το Breakfast@Star

Στη σκηνή του SNF Nostos εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου για μία μοναδική συναυλία μαζί με άλλους καλλιτέχνες ο Good Job Nicky, γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου.

αλιμπερτη παριος

Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη σε παλαιότερη εμφάνιση με τα παιδιά τους Good Job Nicky και Μιχαήλ – Άγγελο Βαρθακούρη/ ΝDP

Από το κοινό δε θα μπορούσε να λείπει η μαμά του, Σοφία Αλιμπέρτη και ο αδερφός του, Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης.

MAD VMA 2022: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

To highlight της βαρδιάς θα λέγαμε πως ήταν η τρυφερή αφιέρωση του νεαρού καλλιτέχνη στη μητέρα του και τα δάκρυα συγκίνησης εκείνης.

Αυτό μάλιστα, το τρυφερό στιγμιότυπο το κατέγραψαν οι κάμερες και το είδαμε στις γιγαντοοθόνες της συναυλίας, ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος το ανέβασε και στο Instagram.

αλιμπερτη δακρυσε

αλιμπερτη δακρυσε good job nicky

«Μέχρι να νιώσω ώριμος κανείς δεν ήξερε μόνο η μαμά μου ότι τραγουδούσα. Το έκρυβα 100% από τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήξερε καθόλου ότι τραγουδούσα. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Είναι τιμητικό που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ναι έχω το γονίδιο αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο» είχε πει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συναυλία του.

Για το ψευδώνυμό του, Good Job Nicky, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top